Rosenarkivet

Oktober 2012

Denne side skal bruges som mit rosenarkiv. På den måde kan jeg forhåbentlig selv holde styr på hvad jeg har, hvordan de trives, hvor de er plantet,  - og hvad de hedder. Siden er stadig under opbygning, men nu er jeg i det mindste kommet igang!

Jeg er meget rosen nybegynder, men for hver rose jeg får ind i haven, bliver jeg mere og mere forelsket i dem. Det er nogle humørsyge damer som lader sig gå på af vejr, vind og sygdomme, men med lidt tålmodighed og Ernst Jensens rosenbog lykkedes det vel efterhånden at komme på rigtig god fod med dem. Jeg vil ihvertfald gøre mit yderste... :o)

Jeg har ikke nogen yndlingsfarver. Engang mente jeg at jeg ikke brød mig om gule roser, men sommeren 2012 kom den første gule rose ind i min have og jeg elsker den. I øjeblikket er der et overtal af de lyserøde roser og sådan vil det nok være et langt stykke af vejen. På et tidspunkt ville jeg kun have historiske roser, men den holder slet ikke, der er alt for mange fristelser i de andre grupper også.

I første omgang lægger jeg defor roserne herinde i farveopdeling. Jeg kan ganske enkelt ikke finde rundt i de forskellige grupper endnu og nogle af roserne har jeg slet ikke navn på, så har du et bud på en rose unden navn er du meget velkommen til at byde ind.


----------  " ----------

De hvide

Karen Blixen


----------  " ----------
De gule


---------
----------  " ----------
De orange


Alcymist


Beauty Star


Victor Borge


----------  " ----------
De karminrøde

Big Purple...?

Rose de Rescht


----------  " ----------
De lyserøde

New DawnEden - WillestrupUkendt - har du et bud??

Ukendt - har du et bud??
 ----------  " ----------
De mørkerøde


Ingrid Bergmann

Santana2 kommentarer:

  1. Det bliver sikkert godt. Jeg har selv lavet en særlig side på min blog, som jeg kalder "ROSARIUM". Her har jeg billeder og beskrivelser af mine roser. Mvh Søren

    SvarSlet
  2. Den slyngrose, du viser ved pindsvinefiguren, minder om min 'Super Excelsa', men er lidt lysere i farven. Kan det være en 'Dorothy Perkins'?
    Hilsen Christel

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...