mandag den 16. maj 2016

Jubilæums BLOGTRÆF...

Så er det 5. år vi afholder blogtræf i Geografisk Have på grundlovsdag 5. juni. Kom og vær med til en hygge-snakke-indkøbsdag i selskab med ligestillede plantenisser og lad os skabe lidt jubilæums stemning.
Som de foregående år, sørger Ulla, Susanne og jeg for pavillon og en mundfuld kage. I år måske også lidt ekstra flag. Vejret satser vi på er strålende (på den ene eller den anden måde!) Og hyggestemningen står I for. 

Der er dog en lille forandring. Geografisk haves venner har prøvet at lave en fællesskabhjørne, netop for blog- og facebook havegrupper. Derfor står vi måske ikke helt hvor vi plejer, men jeg er sikker på vi bliver synlige og at I nok skal finde os. 

Da det nu er et jubilæum, ville jeg finde lidt fotos fra de forløbne år. Det lader dog til jeg taler og handler mere, end jeg fotograferer. Og 2014 var åbenbart så våd, så jeg slet ikke har fotos derfra. Jeg husker dog, at vi har hygget os uanset vejrlig, alle årene. 


Se indlæg fra 2012 her.Se indlæg fra 2013 her.
Se indlæg fra 2015 her.

Håber I har lyst til at støtte op om os og være med til en dejlig dag i den smukke have. Og rigtig dejligt hvis I vil lægge en kommentar, så vi måske har en lille ide om hvor mange vi skal bage til. 


Glæder mig rigtig meget til at 
se og gense jer.   :o)

11 kommentarer:

 1. JEG glæder mig til at se dig og alle de andre, der sikkert dukker op - fik du bestilt solskin ??

  SvarSlet
 2. Jeg kommer selvfølgelig, det vil jeg ikke gå glip af, i år skal vi jo også mødes i rosen gruppen. Men det er en søndag, så der kommer nok mange flere i år. Det må jeg huske, så er der jo også jubilæum hos mig.
  Vi ses - glæder mig.

  SvarSlet
 3. Jeg satser på at komme i år, måtte jo melde afbud sidste år. Ved ikke om Jette kommer over, men det håber jeg da.

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor jeg glæder mig! Det er kun 3.år for mig med at deltage i dette skønne initiativ, men nu er det jo tradition. Vi ses, gør vi!

  SvarSlet
 5. Jeg kommer også og jeg glæder mig. Det er mit første blogtræf så jeg glæder mig til at mødes med jer.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Hej Fru Friis.Jeg vil da ikke gå glip af min 4 gang i Kolding.Og glæder mig til at se jer alle sammen.
  Og jeres dejlige kager trækker da også lidt.
  God dag knus Jette........der har bestilt godt vejr.

  SvarSlet
 7. Jeg har skrevet inde ved Frk.Anemone at jeg kommer, men vil bestemt da også gerne skrive her. :o) jeg prøver at samle en bilfuld sjællændere.
  Blogger hilsner fra Linda

  SvarSlet
 8. Som jeg også skrev hos Ulla, kan jeg desværre ikke komme, men satser stærkt på næste år 😀

  SvarSlet
 9. Hej Jette.
  Jeg kan desværre ikke i år:-(
  Til gengæld, vil jeg høre, om du vil med op til Tante Grøn søndag den 12. juni? Helle/Blomsterhatten og jeg kører derop, (og har spurgt Tim)... Jette/mit lille gods og Linda/casa rosen med flere kommer også derop. Svar gerne på min egen blog, så jeg er sikker på, jeg ikke misser dit svar.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
 10. jo da... hvis min udgangstilladelse bliver godkendt på hjemmefronten - så ses vi :)

  SvarSlet
 11. Jeg kommer desværre ikke, da jeg holder fest i den weekend. Jeg vil ønske jer alle et god træf med skønt sommervejr. Jeg håber selv at kunne deltage næste år. Det er et skønt initiativ. God søndag


  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...