lørdag den 4. februar 2012

Med gode venners hjælp...

Til jul og fødselsdag havde jeg ønsket mig Ernst Jensen: Et liv med roser. Min søde søster bestiller den i en netboghandel, og laver et lille gavekort til mig. Men så kommer beskeden: UDSOLGT!

Æv... nu havde jeg lige glædet mig. Hurtig kontakt til Klematis som har udgivet bogen, men en venlig svarmail kan fortælle at der pt ikke er planer om at genudgive bogen. Mere ÆV, men jeg må jo accepterer tingenes tilstand.

Til et rosenforedrag sidder jeg så og taler hyggeligt med Tim Skovrup. Samtalen falder på omtalte rosenbog, og så sidder manden sandelig og fortæller mig på sit sindige sønderjyske, at han kender Ernst Jensen og meget gerne vil skrive og spørge om han har et eksemplar!

Som sagt så gjort. Dagen efter er der svar fra Tim at den er i vinkel! Pengene bliver indbetalt "mæ' det vuns" og næsten lige så hurtigt er der mail fra Ernst at nu er bogen afsendt! Nu sidder jeg bare her og venter spændt ved postkassen.
Som en lille krølle på historien, nåede min søster som erstatning for bogen, at sende mig et gavekort til Staudefeen. Se det er da en rigtig win-win situation, en dejlig søster, dejlige blogvenner og masser af forventningens glæde.
Ha' en fortsat dejlig, kold solskinsdag derude :o)

32 kommentarer:

 1. Oh, hvor skønt. Blir glad og varm af din beretning. At glædes over andres glæde gør verden god at være i!

  Lørdagsknus
  Marianne
  DenHelbredende Have

  SvarSlet
 2. Skønt når alt flasker sig!
  God lørdag
  Skipper

  SvarSlet
 3. Det var en dejlig historie om hvordan vores nye haveblog-netværk kan bruges i praksis og skabe glæde i de små havehjem.

  SvarSlet
 4. Kære fru Fniis

  Det er slet ikke så dumt at være blogger :0)

  Mit eksemplar af bogen er godt slidt, for den bliver ofte revet ned fra hylden og kigget i. Især når jeg har brug for at vide "hvordan er det nu man [indsæt her alt du ikke lige kan huske om rosenpasning]???". Kan man lide roser, er denne bog værdifuld. God læselyst og benovede tanker til Tim og Ernst :0)

  SvarSlet
 5. gisp.... den stod også på min ønskeseddel til både jul og fødselsdag, nu får jeg den så nok aldrig...

  Tillykke med bogen og dejligt med venners hjælp.

  SvarSlet
 6. Det er jo netop sådan man skal bruge sit netværk! Sikke en god historie - mon der er en signering af forfatteren i den?!
  Jeg havde også ønsket mig bogen som Frk. Anemone.. øv.. så må vi vist låne den på biblioteket..

  SvarSlet
 7. Hvor er det godt at have venner, når tingene driller aller mest. Godt at det lykkedes. Hav en god week-end.

  SvarSlet
 8. Sikke et held. Det er slet ikke så dumt at blogge ;-)

  Glæder mig også til at høre, hvad gavekortet ril Staudefeen udmynter i.

  SvarSlet
 9. Det er en skøn bog og den er jeg helt sikker på, at du bliver glad for. Jeg har den også og jeg var jo så heldig at møde Ernst i Ribe, hvor jeg købte den direkte af 'hamsjel' med signatur.
  Og endnu en dejlig historie om, at vores Havebloglandia er et fantastisk sted med masser af hjælpsomme mennesker :-)

  SvarSlet
 10. Sådan kan jo være heldig. Vi andre må nøjes med at låne den på biblioteket.
  Det har jeg gjort 2 gange nu.
  God weekend

  SvarSlet
 11. Fantastisk som det hele nogen gange flasker sig, når alt håb synes ude, smiler skæbnens gudinde og beslutter sig for at ændre slutningen. Er desværre også iblandt de der ønsker sig denne bog. suk. Der kommer nok andre, og måske kan blogverden lægge mildt pres på CD, hvis vi er mange nok, er der jo også et marked for genoptryk.
  Henrik

  SvarSlet
 12. En ulykkelig historie der endte lykkeligt... det kan vi li :o)
  Det lyder til at det er en meget populær bog. Jeg er ikke selv til roser... altså i min have, men jeg elsker synet af dem :o)
  Håber du snart har din bog, og så blir det spændende at se hvad du køber for dit gavekort :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 13. Hm den står også på min ønskeseddel, gad vide om Tim han kan hjælpe med et par bøger mere, eller tre kan jeg se?
  Det var godt, du skrev dette indlæg, så må vi tre se, om det kan lykkes os at få fat i den. Jeg har set, at den var udsolgt alle steder. Men godt du fik en.

  SvarSlet
 14. Hvor fint, nogen gange hjælper det alligevel at åbne munden.

  SvarSlet
 15. Der var du godt nok heldig Bette Jette :-)Tænk at have sådan nogle gode blog venner.
  Det er dog lidt underligt at den ikke lige pt skal genudgives?
  God weekend :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 16. Jamen sikke en dejlig solstrålehistorie på en lørdag eftermiddag. Det er da en rigtig en win win historie - kan jo se, at der er flere med samme interesse. Så må vi håbe, at der kommer en genoptryk, for noget kunne tyde på, at det er der en gevaldig interesse for. Skulle det ske, skal den da også på min ønskeseddel. Tillykke med det hele.

  SvarSlet
 17. Kære fru Friis,

  kommer til at tænke på en dejlig Beatlessang, hvor noget af omkvædet lyder "I`ll get by with a little help from my friends...oooh I`ll get by with a little help from my friends"!

  Hvor var det sødt af både Tim og Ernst at redde en Lady in Distress ud af en voldsom kattepine. At møde sådan en hjælpsomhed og venlighed er noget, der varmer dybt i hjertet. Med sådan et dejligt minde om menneskelig varme og betænksomhed i bonus, bliver du endnu mere glad for bogen. Det er iøvrigt en uundværlig bog for rosenelskere. Den bedste, der er skrevet om rosers pasning og pleje.
  Den ER og bli`r vores Rosenbibel.

  Weekendknus

  SvarSlet
 18. Altså Jette du må føle dig som en lykkens pamfilius lige nu og hvor er det bare skønt at få sine ønsker opfyldt :D og så på denne fantastiske måde :)

  Du får flere blomster til staudebedet og noget at fordrive ventetiden med - skøn lørdagaften til dig

  SvarSlet
 19. Man skal åbenbart være hurtig ude når man ønsker sig noget.Godt du fik bogen.

  KH Margrethe

  SvarSlet
 20. Tillykke med din nye bog, altid dejligt at drømme sig væk i en skøn bog:) Anne Gine

  SvarSlet
 21. Suk suk ... så må jeg nok også slette den fra min ønskeseddel. Det var ærgeligt. Måske et opråb kunne få dem til at genudgive den.
  Men fantastisk at det lykkedes dig med venners hjælp at få et eksemplar ;-) der er ikke noget så slemt at det ikke er godt for noget!
  kh Helle Torning, FYN

  SvarSlet
 22. Kære alle i søde blogvenner! Nu føler jeg mig da ekstra-ekstra heldig, med så mange andre der også havde denne bog på ønskelisten. Det ser da ud til at vi må arrangerer et møde mellem hr. Dalby og hr. Jensen, - de har da vist et hængeparti de skal have ordnet. Må vist lige ind og hviske hr. Dalby noget i øret fra blogvennerne... ;o)

  SvarSlet
 23. Sikke heldig du dog har været. Det var godt du faldt i snak med Tim.

  SvarSlet
 24. Uha sikke en historie. Det er rigtigt, at bogen lige nu er udsolgt, men at forlaget har meddelt, at der ikke er planer om genoptryk, er en fejl. Forfatteren Ernst Jensen har købt restoplaget, og forlaget planlægger et genoptryk. Tidspunktet er blot ikke fastlagt endnu.

  Mvh forlæggeren

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubiiieee... tak for svar, så kan det jo ikke gå galt endda... :o)

   Slet
  2. Skønt, Fru Friis - så er der håb forude. Men man kunne jo også kontakte Ernst Jensen hvis han råder over restoplaget...

   Slet
 25. Super skønt og tillykke........fantastisk hvad det skønne bloggerliv kan føre med sig af glæder.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 26. Hej

  Skulle lige til at skrive at Ernst havde en del bøger da jeg var på besøg i hans have i sommers så der er hjælp at hente og hvis den så til lige med bliver genoptrykt så kan alle da få deres ønske opfyldt, tror faktisk at jeg har fortrudt at jeg ikke købte den men havde lige læst den da jeg var ved ham. Så tænkte ikke nærmer over at den kunne være svær og få fat på.
  Men dejligt du fik den.

  SvarSlet
 27. Smuk indlæg du har fået skrevet, og det glæder mig at du fik fat i bogen :) dvs. at jeg kom med i din aftenbøn denne dag ;)
  hæ..hæ..

  mojn fra det sønderjyske :) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sæ'fø'li' gjorde du det, Tim :o)

   Slet
 28. Tillykke med bogen og hjælpen fra Tim Skovrup.

  jeg ved fra min svigermor at hun har hat held til at få genoptrykket bøger, da hun er gået ind i mange forskellige boghandlere og har efterspurgt bogen. Når der så er mange nok forespørgsler er den blevet udgivet igen. Det kunne være vi skulle gøre det samme.

  Mvh Maibritt

  SvarSlet
 29. Ih, det var da godt nok heldigt :-)

  Og tillykke med fødselsdagen - glæder mig til at høre dig - og håber, vi ses igen i år :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...