torsdag den 20. januar 2011

Jeg lod mig besnære...

Som flere af mine medbloggere, er jeg også faldet i frø-fælden! Ikke de frøer på min bloghoved, men alle de fine frø der kan købes overalt i cyperspace.

Igår modtog jeg fra Frøbutikken, og når jeg nævner dem er det bestemt ikke fordi jeg får specialrabat, men fordi jeg lader mig besnære af deres indpakning. Ja, jeg ved godt at det lyder temmelig tåbeligt, først at købe for mange frø og så lade det gentage sig året efter, bare fordi jeg får en lille oplevelse af at pakke deres frø ud. Men jeg er selvfølgelig også den eneste i denne blogverden der falder for den slags charme, og det må jeg så leve med.... ikk'!?
Nu skal I se:

Først er frøposerne pakket fint i en cellofanpose,
bundet med sejlgarn og en lille vandkande...

Inde i cellofanposen er frøposerne pakket i limegrønt silkepapir...
- og til sidst kommer man ind til de fineste akvarelmalede frøposer!

Jeg syntes altså det er utroligt smukt, og tænk at man lægger sådan et arbejde i det. Jeg får en masse billeder i mit hoved, og forestiller mig at det må være en fuldblods haveelsker der har gjort sin hobby til sit erhverv. Blot et gæt, og svaret får jeg nok aldrig men mon ikke jeg bestiller igen til næste år? Og så glemte jeg jo lige at fortælle, at man også får en lille overraskelse med i form af en ekstra frøpose, i år var det en Salvie.

Da jeg alligevel var ude og køre denne dag, slog jeg lige et smut omkring genbrugsbiksen og købte mig en persienne. Så nu er jeg også klar til at skrive navneskilte til de kære små. Lamellerne skulle egentlig klippes med en persienneklipper, så de får fine runde hjørner der ikke skærer, - men jeg kunne altså ikke lige huske hvor jeg lagde den sidst... ;o)

Så skulle jeg være dækket ind med navneskilte for i år, - og måske også næste år!!

Til sidst et smut omkring Bilka for at købe en eller anden kedelig detalje og blev altså lige nødt til at slå et smut forbi boghjørnet og der lå så Camilla Plums blomsterbog til skaldede 69,- kr. - HAPS! Sagde fru friis!

Blot 69,- kr. for denne skønne bog, det er da et kup!

Åhh... det var en dejlig dag! :o)

12 kommentarer:

 1. Frø med lækker indpakning kan jeg sagtens lade mig besnære af. Indkøbte frø der aldrig kom i jorden er vist også kendt af de fleste. Den med persiennerne kendte jeg ikke, og det tip vil jeg tage i brug. Tak for det.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Rigtig god idé med persiennen - jeg har klippet skilte af hvide plasticpotter, og det er altså ret bøvlet! Nu vil jeg på persienne-jagt!

  SvarSlet
 3. Det er skønt at modtage sådan en pakke også selv om man ved man har betalt for det hele:)) Jeg har heller ikke set skilte af persienne før det er en god ide. Jeg bruger ispinde købt i Pandouro som skilte. Camilla Plums Blomster er en af mine bedste bøger den er informativ, underholdende og rigtig god at blive klog af, det er et rigtig scoop du har gjort der:0) God weekend!!

  SvarSlet
 4. Uhhh... Lisbeth, jeg ved jo godt at jeg har betalt for hele balladen... ;o) - jeg er kommet godt igang med bogen, og den er virkelig dejlig!

  SvarSlet
 5. Det er sådan en lille pakke som man næsten ikke nænner at pakke ud fordi den er så fin med cellofan, silkepapir og bånd - jeg har det på den måde når jeg får blomster i værtindegave og de er så fint pakket ind ofte med cellofan og sat i en flot papirbærepose graneret med sløjfer.
  God fornøjelse med "Blomster" - den vender jeg tilbage til igen og igen.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 6. Kære fru Friis:o)

  Ok, så er vi 2 i denne blogverden, der falder for smuk og personlig indpakning, når det gælder frøhandel på nettet. Tænk, jeg blev også så glad for mine smukt indpakkede frø fra Frøbutikken og den lille vandkande, der var vedhæftet, at jeg slet ikke nænnede at pakke op:o) Og de akvarelmalede frøposer må der absolut ikke komme jord på. Nixen bixen, de skal gemmes, skal de. Og så vil jeg bruge dem, når jeg laver kort. Med et havevers eller et blomstercitat skrevet nedenunder vil det være passende at give til en havetosset ven eller veninde. Ja, der skal såmænd ikke så meget til at gøre os kvinder glade, vel?

  Sikke da et kup for den bog. Jeg har den også selv og der venter dig mange timers dejlig læsning i den moppedreng ...og skønne, inspirerende og appetitvækkende billeder:o) Det var da jeg læste den bog, at jeg fandt ud af, at jeg absolut ikke længere kunne leve uden iris germanica i haven.

  God læseweekend

  SvarSlet
 7. Ved du hvad Jette du er da en knag - selvfølgelig kan gamle persienner bruges til at lave navneskilte. 1000 tak for en super ide

  Og så har du min fulde forståelse for at du faldt for de smukke frøbreve - nøj skal da lige forbi og kigge :)

  Du er vel nok heldig Fru Camillas blomster bog jo du forstår at finde de godt tilbud Jette ;)

  SvarSlet
 8. Hej Jette

  Ja rigtig fin indpakning, har du købt grøntsags frø eller blomster frø? Jeg bruger også persienner det er billigt og man får rigtig mange. Når jeg handler frø hos Primafrø er der altid skilte til at skrive på og en lille pose vingummibamser (lige noget for barnebarnet) :) Anne Gine

  SvarSlet
 9. Ja, jeg fik også frø fra Primafrø dagen efter, brune poser med info på hvid etiket, sagligt og ikke så mange dikke-darer! Og udover planteskilte og vingummibamser var portoen også billigere!! Nå, men hver ting til sin tid, der skal være plads til både romantik og saglighed :o)
  Iøvrigt bestiller jeg kun blomsterfrø, ingen grøntsager til mig, og drivhusplanterne køber jeg nok "halvfabrikata"!

  God ide, Tante Grøn, med frøposerne! Selv havde jeg tænkt på at lægge dem under en glasplade på et lille bord til drivhuset... skal bare lige ha' bordet vristet fra min datter!! ;o)

  SvarSlet
 10. Kære fru Friis

  Hvor ER du tarvelig! Jeg var netop inde på Frøbutikkens hjemmeside inden jeg smuttede herind til dig, og begyndte at lægge dit og dat i kurven, men besluttede mig for at være fornuftig. Nu er jeg nødt til at vende tilbage, og det er DIN SKYLD :)

  Mht. bogen købte jeg den i Netto forrige år, og blev så vild med den, at jeg købte 2. Én til haven og én til bogreolen indendørs. Camilla Plum skriver sjovt og uden dikkedarer og ja - billederne er ikke så ringe endda :)

  SvarSlet
 11. he-he.. Nette, ja, sådan kan det jo gå!! Håber du kun køber det allermest nødvendige, - hvad det så end er!!

  Jeg har også lavet det lille nummer med at købe 2 eksemplarer af den samme bog, hvis tilbuddet er godt nok! En til drivhuset, hvor den så bliver noget falmet, og en til indendørsbrug. Så skal man heller ikke rende så langt når litteraturen er spredt lidt over det hele ;o)

  SvarSlet
 12. hej Jette jeg har prøvet din "vejledning" mht. du ved nok hvad :)(links) men jeg kan ikke få lagt noget ind hmmm Anne Gine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...