søndag den 9. januar 2011

Kære bloggere og andre medlæsere....

Nu vil jeg prøve at kaste et spørgsmål ud i cyperspace til alle jer kloge mennesker som måske kunne hjælpe mig lidt på vej.

Min søster og jeg planlægger en forårs havetur til det sydlige England evt. i uge 20 (16.-20. maj). Er der nogen der ved om det er for tidligt at tage afsted, om vi evt. skal vente til først i juni? Måske der er nogen der kender nyttige links eller blogge hvor man kan hente lidt viden og inspiration?

Mange grønne håbefulde hilsner fra fru friis


8 kommentarer:

 1. Kære fru friis.

  Jeg tror at man skal spørge sig selv om, hvad det er man vil se. Forårsvækster, roser eller hvad? Jeg kender personlig intet til england,så jeg kan ikke hjælpe. Prøv at søge på Claus Dalby's blog, der må der kunne findes noget, eller send ham en mail og spørg. Det kunne jo være, at han havde tid til at hjælpe dig. Det er da et forsøg værd.

  Held og lykke med jagten.

  Kh madam Bæk

  SvarSlet
 2. Åh det lyder som en fantastisk ide med en rejse til de engelske havers rige. Jeg ville ønske jeg havde erfaring at dele med dig, men desværre....det håber jeg der er andre der har.

  Dorthe

  SvarSlet
 3. Hej Jette.
  Ja jeg kan desværre heller ikke hjælpe, har kun været i Hampton og det var i Juli i 32 g. VARME.
  Men Syd England burde efter min mening være tidl. fremme end her hjemme, så mon ikke der er meget der er sprunget ud i Maj. Anne Gine

  SvarSlet
 4. Kære Jette - først tillykke med din nye fine blog. Ang. dato - alt ahhænger jo af året. Men jeg ville nok vente til først i juni, for jeg er ikke sikker på, at roserne springer ud før.

  SvarSlet
 5. Hej Jette
  Jeg kan desværre heller ikke hjælpe, har længe gerne ville på ferie i England, men som rosen-tosse ville jeg også vente til juni.
  Annette

  SvarSlet
 6. Hej Annette. Tak for svar, og du har nok ret så det var godt I var et par stykker der kunne minde mig om det. For hvad er en engelsk have uden udsprungne roser... :o)

  SvarSlet
 7. Hej fru Friis

  Du spurgte mig om kendskab til engelske haver på min blog. Jamen det har jeg da, og jeg har skrevet et svar til dig, som du kan læse under dit spørgsmål på min blog: http://www.blogpro.dk/blomsterhaven/jeg-kom-forbi-en-engelsk-have/#comment-469

  - Kenn Römer-Bruhn

  SvarSlet
 8. Jamen her kommer det svar jeg lagde på min blog: Linkerne virker vist ikke, så dem må andre se på min blog :-)

  ---

  Hej fru Friis
  Du skal være så velkommen på webbooks.dk – og på min blog :-) .

  Vi har set mange engelske haver gennem årene. Nogle langt flottere end andre – og desværre nogle der ikke længere er, som fx Hadspen Garden, som jeg tidligere har skrevet om. Den seneste have jeg besøgte var Wisley Garden. Det var et besøg i september, hvor der virkelig var gang i stauder, sommerblomster, klematis og meget meget andet. Den kan anbefales, og det tager minimum en hel dag at besøge den.

  Andre interessante haver afhænger helt af dine ønsker. The Royal Horticultural Society har en anbefaling af haver rundt omkring i England – herunder også den sydlige del af England. Den har jeg selv brugt med stor succes.

  Vi kan i øvrigt anbefale en helt speciel BB, hvor vi blev opvartet til den store guldmedalje. Vores vært var i øvrigt dansker (og hesteinteresseret som vi også er), og jeg har aldrig fået så god service på et BB før. Hendes hjemmeside kan ses her: cranleighbedandbreakfast.co.uk – og hun er rigtig god til at fortælle om steder, haver o.lign. der er et besøg værd.

  Andre BB og steder har jeg forsøgt at stille op i maps.google.dk.

  Håber der var noget du kunne bruge, og så ønsker jeg dig god tur …

  Venlige hilsener

  Hr. Römer-Bruhn

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...