fredag den 5. juni 2015

Blogtræf i Kolding...

Efter flere dage med regn og rusk, var det næsten svært at tro på at solen idag skinnede fra en skyfri himmel, da alarmen bimlede kl. 6.45. Men det var ganske vist, så de korte bukser og sandalerne blev støvet af, kameraet tjekket, håret strøget tilbage og kagen under armen. Afsted til dette års blogtræf i Geografisk Have i Kolding.Det blev Ulla, Malcolm og mig selv (sagde hunden) der stod for rammerne til blogtræffet i år. Heldigvis var Tim (Skovrup) stået tidligt op, så han gav en hjælpende hånd under opsætning af blogteltet. Tak for det Tim! :o)

Når man tager til blogtræf har man selvfølgelig styr på kamera incl. fyldt batteri - og det havde jeg! Der var blot den detalje at jeg i sidste øjeblik besluttede mig for at tage pocketkameraet med istedet for det "rigtige". Og der havde ingen tjekket batteriets levetid, derfor er de billeder I ser her, hvad der kunne presses ud af et fladt batteri.
Pavillionen blev sat op med ekstra snoresikring i midten, for en pæn kuling blæste fra vest... eller øst! Hvad ved jeg - men det blæste! Vi forlod det hele for at drage på togt i plantelykkeland og der var nok at kigge på. Som altid farer jeg rundt som en flue i en flaske og ved ikke hvor jeg skal starte eller ende. Det hjalp dog, da jeg mindede mig selv om, at jeg faktisk ikke skulle købe noget.... alle pladser er optagede i den lille have! Så sank skulderene ned på plads og jeg kunne kigge på og nyde de mange boder. Vel tilbage i blogtræfteltet, begyndte gæsterne at dukke op. På sådan en solskinsdag, har ingen travlt og der blev sludret og snakket på kryds og tværs. Det er simpelthen så hyggeligt at møde gamle og nye havebekendtskaber. Og så dejligt at I bakker op om vores lille arrangement.Vivi (Mit grønne univers) og
Ulla (http://frkanemone.blogspot.dk/Frk. Anemone).Signe (Huset i bjergene), Frede (Fredes blomster og bolig),
Heike (Haven med hunden) og Susanne (Solbakken)


Vores egen lille planteparkering... ;o)

Der var flere som kiggede forbi, men batteriet (altså kameraets) var stået af, så det er hvad jeg kan vise fra en solskinsdag med masser af blomstersnak og hygge.

Tak til alle fremmødte for en super hyggelig og dejlig dag i det grønne. Håber vi ses til næste år.

Haveknus fra mig :o)

23 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at solen var med jer i år :-) Jeg tænkte på jer og var lidt misundelig, men kompenserede med en tur til Mit hjem er mit slot i Haveselskabets have sammen med min søster og DET var bestemt en fantastisk hyggelig oplevelse.
  Købte du virkelig ikke en eneste plante?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jow-jow.... lidt røg der uforvarende i kurven, men faktisk ikke meget! Dyyyygtig pige! Sagde jeg til mig selv.... ;o)

   Slet
  2. Og det var vel heller ikke så tosset med søstertur på Frederiksberg... :D

   Slet
 2. Godt kæmpet :) Til plantemarked og blogtræf med købeforbud og fladt batteri... dét er ingen spøg. Men kagen var supergod og selskabet sublimt.

  Tak for en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Lyder til at have været en dejlig dag :)

  SvarSlet
 4. Lyder som om i har haft det super hyggeligt, desværre nåede jeg ikke ned til jer, jeg havde lige en fødselsdag der skulle fejres. jeg havde heltsikke ikke klaret mig igennem et marked uden at købe noget, du er ret sej.

  SvarSlet
  Svar
  1. narrrhhhh..... ikke helt sej.... lidt blev det trods alt til! ;o)

   Slet
 5. Tak for i dag og for dejlig kage. Det er det hyggeligste ved det plantemarked - altså at vi mødes igen.
  Husk at du skal en tur til Samsø i år :)
  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Fru Friis

  Det ser da hyggeligt ud - dejlig med det gode vejr! Alle ser så glade ud:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 7. Mange tak for en dejlig dag, det er så skønt at hilse på nogen af de skønne mennesker i virkeligheden, som sidder bag de forskellige haveblog :-)
  Glæder mig allerede til næste år.

  SvarSlet
 8. Tak for en hyggelig dag med dejlig kage og småkager, og hvor var det sjovt at møde og se folk i virkeligheden, man føler man kender i forvejen, uden nogensinde at have set dem. Jeg vender tilbage næste år igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde!
   Skønt at udvide bekendtskaberne IRL.
   Hilsen Lene

   Slet
 9. Tak for en rigtig dejlig dag, og den lækre kage.
  Det er bestemt en fornøjelse at sætte ansigt på alle de skønne have bloggere, og det hjælper jeres skønne træf os med at kunne.
  Vi ses igen næste år.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 10. Selv tak, og tak for dejlig kage og for at havde knoklet med teltet. Det var en super oplevelse at møde jer alle sammen og jeg kører gerne turen fra Sjælland næste år :o))

  SvarSlet
 11. Hej Fru Friis.1000 tak for en dejlig dag i Kolding og skønt selskab.
  Rigtig dejligt at få hilst på alle jer skønne havebloggere.
  Og kagen var da heller ikke værst.
  Ser frem til næste år hvor vi jo skal fejre 5 års jubilæum.
  Knus Jette

  SvarSlet
 12. Tak for sidst :) :) - det var superhyggeligt :)

  SvarSlet
 13. En stor tak herfra for det fantastiske initiativ - det var rigtig dejligt og hyggeligt at være til træf! Jeg kommer gerne igen!

  SvarSlet
 14. Tak for en skøn dag! Det var jo som altid en fornøjelse at være i selskab med dig :-)
  Knus
  Signe

  SvarSlet
 15. Så flott dag dere hadde!
  Godt at været ble fint og ser ut som en glad og fin gjeng:)
  Ønsker god helg:)

  SvarSlet
 16. Hvor ser det hyggeligt ud! Et eller andet år formår jeg at dukke op :-)

  God søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 17. Hej Jette.
  Tak for sidst. Det var dejligt der stadig var lidt blogtræf tilbage sidst på dagen. Det var rigtig hyggeligt.
  Kunne du så virkelig godt dy dig, og købte ingen planter?????? Eller var det din egen overproppede vogn på billedet her over? Fandt du den søde regnvandsmåler med frøen og paraplyen, som vi fortalte dig om? Den var simpelthen så sød og 200 kr, lød da okay i mine ører.
  Knus og kram og tak for en dejlig dag
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene. Jeg købte skam lidt, men ikke meget. Vognen på billedet ville jeg sandelig godt eje med indhold, men det var altså ikke min. Jeg så skam godt den søde frømåler, men jeg købte ham altså ikke. Prøver at begrænse mig, så min mands frørynke i panden ikke udvikler sig alt for meget... ;o)

   Slet
  2. Ja, det forstår jeg sådan set godt. Men bliver han for grov, kan du altid fortælle ham om alle Helles skildpadder...... der er nemlig også groteske, uanede mængder!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...