torsdag den 10. februar 2011

Ses vi...?

Hvis ikke du allerede kender Geografisk Have i Kolding, så skulle du unde dig selv et besøg. Et rigtig godt sted at starte er til Plantemarkedet, som altid bliver afholdt Grundlovsdag, i år hedder det søndag den 5. juni. Haven tillader sig endda at kalde det Danmarks smukkeste plantemarked, og det mener jeg også godt de kan være bekendt!

De første par år jeg besøgte plantemarkedet, købte vi kun ganske få ting, fordi jeg ikke mente vi havde plads! I år er min største bekymring, hvordan jeg får det hele slæbt hjem for jeg har rigtig mange ønsker og glæder mig helt afsindigt til denne hyggelige dag, hvor der fristes, handles og man udveksler erfaringer med andre rare plantenørder.

Og hvis solen skinner (og selvfølgelig gør den det) behøver du ikke være bange for at at blive solskoldet på næsen, for omtalte legemsdel vender hele tiden nedad i div. planter hvor der skal nærlæses, røres, kigges og spørges!

Måske vi ses deroppe?  Hvis du støder ind i en midaldrende frue iført denne plantevogn, så er det bare mig og det kunne være rigtig hyggeligt at hilse på :o) Billedet fandt jeg på Claus Dalby's blog i september, og da han nu har haft ulejligheden med at fotograferer min plantemarkedsvogn, så skal den da også med her! I år må jeg nok hellere få manden til at bygge en lille trailer til den...
Jeg faldt tilfældigt over denne lille video på YouTube, som både viser noget fra haven og fra plantemarkedet.

Sæt X i kalenderen og måske vi ses!

12 kommentarer:

 1. Tak for fiffet. Det må jeg lige se på :-)

  SvarSlet
 2. Ih, dejligt, at du gør reklame for det plantemarked... Jeg plejer jo selv at reklamere grundigt for det (da vi også deltager) :-) Der er virkelig noget for alle plantenørder.

  Sjovt at se videoen - den har jeg ikke set før. Hæ, hæ, det må være sidst på eftermiddagen, for både Peter og jeg står og snakker andre steder end hos os selv ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Bare vi gjorde- altså ses, men Kolding er desværre ikke lige om hjørnet. Det er en rigtig fin vogn og jeg er sikker på at med den kreativitet du lægge for dagen så skal du nok få banket en smart folde-ud-ladvogn ned, nej op fri Friis:0)

  SvarSlet
 4. Håber meget på at kunne komme til plantemarked i Kolding grundlovsdag, har aldrig været der. Har kun været til høstmarked dernede sidste efterår.

  Genialt med den plantemarkedsvogn. Mangler selv et eller andet f.eks. en rummelig trækvogn, da jeg også altid køber stort ind på plantemarkeder. Det går som oftest ud over min mand, som bliver sendt op i bilen med planter op til flere gange på kort tid.

  Måske vi ses :-)

  SvarSlet
 5. Hej.
  Ja Kolding bliver det ikke i år, da jeg selv deltager i "Mit hjem er Mit slot" 1-5 juni Fr.berg. Men har været i Kolding flere gange, og slæbt hjem. Jeg er glad for at der er noget der hedder plante parkering, ellers ville jeg få llllaannngge arme. Anne Gine

  SvarSlet
 6. Uha ja, det skal vi også i år! Sidste år var første gang men absolut ikke sidste. I år bliver det svært bevæbnet med barnevogn, og der er jo en god hylde nedenunder. Med mindre jeg kan få lillepigen afsat, så vi har helt frie hænder - man kan jo godt shoppe lidt amok deroppe...

  SvarSlet
 7. Det lyder som en rigtig god idé med en udflugt til det jyske den 5. juni. Har aldrig besøgt Geografisk Have, men det må så hellere blive nu. Jeg holder øje med dig, men hvis du nu får udbygget den fine ladvogn vil vi gerne se et billede, så vi kan genkende dig.
  Håber vi ses.

  SvarSlet
 8. Smart vogn, det er godt at møde velforberedt :)

  SvarSlet
 9. *SMILER* - det er da bestemt ikke helt usandsynligt at jeg kører NED til Kolding til juni :0) Skøn vogn

  Dorthe

  SvarSlet
 10. Malene, dig skal jeg nu nok finde, - ligesom sidste år ;o)

  Lisbeth, Kolding er verdens navle så en lille frisk endagstur er altid hyggeligt!

  Anne Gine, Fredriksberg Have er jo heller ikke så tosset, så måske jeg kigger forbi.

  Tante Tulle kan så kendes på barnevogn med meget stort læs og lillepige der titter frem i det grønne ;o)

  Vivik, der er ikke noget at betænke sig på, du bor jo lige rundt om hjørnet!

  Godt at høre at der er interesse, håber at støde ind i nogle af jer "in natura".
  Hyggehejsa fra fru friis

  SvarSlet
 11. Det må jeg se at få lagt ind i min liste over Havefestivaler i 2011. Dog kommer jeg nok ikke selv liiiige til Kolding, men man ved jo aldrig ;-)

  Linket til klematisbeskæring, som jeg omtalte hos Madam Bæk får du lige her: http://www.dueplant.dk/artikler/art14.html. Måske hjælper det sammen med MBs link.

  Bedste søndagshilsner
  Birgitte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...