mandag den 7. februar 2011

Sommerdyr...

Nogle gange, ja faktisk ret ofte, bliver jeg inspireret af at kigge på alle jeres dejlige fotos derude i blogland. Derfor håber jeg ikke nogen tager det ilde op, at jeg tyvstjæler en idé, eller vi kan også bare sige at jeg viderefører en god idé!

Sad og læste Viviks indlæg om sommerfugle i haven, og så hendes smukke billeder, og fik derfor lyst til at vise et par stykker fra min egen have. Noget skal vi jo lave, mens vi venter på stormvejr...


Zinnia med sommefugl


Humlebi i Claus-valmuenHjortetrøsten kan sommerfuglene slet ikke stå for...
Parringsdans på Agave i drivhuset...
Dette foto har jeg også vist på facebook,
og der fik jeg at vide at det er en blå mosaikguldsmed. Det lyder da flot :o)


Ha' en dejlig aften, og blæs nu ikke væk derude!
c",)

12 kommentarer:

 1. Tag du endelig ideen op.
  Det er da skønt at se på dejlige sommerbilleder af blomster, sommerfugle og andre insekter :-)

  SvarSlet
 2. God idé. Jeg har også selv nogle billeder med insekter på, men har sjovt nok først set "dyrene" bagefter. Sådan kan man være så heldig :)

  Har lige været en tur gennem haven for at fjerne løsdele og surre andre fast. Håber ikke det bliver så slemt, for der er garanteret noget jeg har glemt alligevel.

  God vind!

  SvarSlet
 3. Kære fru Fniis

  Aaaaajjj hvor er I kreative. Jeg nyder jeres billeder. Desværre er mine .... ehhh ..... sigt-og-skyd evner egentlig ikke rigtig til fremvisning, men så er det jo godt, at I andre kan.

  Hvad er Zennia for en blomst? Jeg har googlet den, men mangler lidt oplysninger om den. Den ser dahlia-agtig og dejlig ud.

  SvarSlet
 4. Hej Nette.
  Zenia (hmmm.. måske kun et "n")= Frøkenhat er en sommerblomst, perfekt til buketter og giver et væld af blomster. Absolut en "must have" sommerblomst, fåes i et væld af farver, den er også med i Claus' frøpakke sammen med klokkeranke.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder Fru Fnis :-) JEg er vild med sommer fugle, måske jeg også skulle lægge nogle billeder på min blog med insekter.
  Og kære Nette du plejer at rynke på næsen af den kære frøkenhat. Men det kan jo være du kan omvendes :-)
  Kærligst Gro

  SvarSlet
 6. Så-så I to... - ikke skændes i cyperspace!! ;o))
  Nå, men forhåbentlig er Nette blevet omvendt, hun kan jo gå udenom de alt for kradse farver. Jeg lærte først Frøkenhat at kende for 3 år siden, og nu kan jeg ikke undvære den, - sådan kan det gå!!

  Og til Vivik! Dejligt du accepterede at jeg gik på indlægs-hugst, for der var jo også noget med nogle meloner, ikke sandt...!!?? ;o)

  Hyggehejsa fra fru friis

  SvarSlet
 7. Jeg håber, at du stod stormen igennem uden for store skader. Man må da sige at de fine insekt-"broscher" klæder planterne -

  SvarSlet
 8. Kære fru Friis!

  Hvor er det bare dejlige billeder!!!

  Det nederste billede er ikke mosaikguldsmed, men vandnymfer - hvilke kan jeg dog ikke se på afstanden. Men skønt med insektbilleder på bloggen!

  SvarSlet
 9. Kære Sussi. Heldigvis gik vi ram forbi i stormen, - denne gang!

  Kære Flora. Tak for info, vandnymfer lyder da også næsten lige så flot som mosaikguldsmed!! Der er vist (endnu) et hul i min viden omkring insekter, jeg skal ha' fyldt med tiden.

  kh fru friis

  SvarSlet
 10. Sikke smukke billeder... så længes man endnu mere efter sommeren :-)

  Zinnia har jeg også altid i min have - eller det er nu mest min mor, der sår dem, og så er jeg så heldig at få småplanter :-) De har nogle fine nye sorter hos Plants of Distinction, som jeg kan se, at du også handler hos; 'Queen Red Lime' og 'Queen Lime Green'. Dem glæder jeg mig godt nok til at se i virkeligheden :-)

  Jeg kan se, at du har tilføjet mig din blogliste - tusind tak :-) Skal jeg lægge din blog på min blogliste?

  Rigtig dejlig dag :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 11. Uuuuhhh det var et godt link Marlene gav der. For jeg har suset lidt rundt på nettet for at finde lidt info. Det eneste jeg fandt var de "forkerte" farver for mig. (Gro nok derfor jeg ikke klappede i mine små buttede hænder af den tidligere. Claus' smukke farve har jeg heller ikke umiddelbart plads til). Plants of Distinction har ZINNIA BLACKCURRANT CORDIAL, som ser bedårende ud. Marlene du har også på din blog et meget fint eksempel på et bed hos Camilla Plum, som sandelig får smilet frem. Tror det må være frøkenhat i alle farver. På én gang. Det ser fantastiskt ud, men er heller ikke noget jeg kan passe ind hos mig. Så må jeg se og nyde det andre steder :-))

  SvarSlet
 12. Nette, det var da dejligt, at du fandt en, du kunne bruge :-)

  Sådan et bed med Zinnia i alle farver er måske også svært at få passet ind. Det skal næsten placeres tæt ved køkkenhaven eller måske i skærehaven, hvis man har stor nok have til den luksus :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...