onsdag den 6. juni 2012

Kender I det...?

Mit hvide-og-lidt-lysegule bed begynder at tage form, men det er som om et eller andet stikker ud og jeg kan bare ikke få øje på det.... båb-båb.... hvad kan det være.... hvad kan det være...!??

Fra langt fra...

Fra den ene ende...

- og fra den anden ende.

Det må være det der hedder "hjemmeblind"! Jeg må hellere sove på det, og måske jeg ser klarere imorgen... ;o)

21 kommentarer:

 1. Det må være noget du har glemt. Eller er det dine frøer der bytter om på planterne i natten`s mulm og mørke ;D.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der sker ting og sager derude i nattens mulm og mørke...;o)

   Slet
 2. Først Fru Friis.... jeg har ikke været flittig med kommentarene her i det sidste - men NU er jeg tilbage på banen. Men jeg har fuldt din blog, og dine skønne billeder så godt jeg har haft tid til det.
  Jeg syntes det ser skønt ud... Er især vild med dine "kar" - og vandspejlet. Meget smukt.
  Frøerne har det jo herligt dér :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. En festlig farveklat lige der i midten...!

  SvarSlet
 4. Ha ha.... Fru Friis :-D
  Blikfang vil jeg kalde det, i aller højeste grad ;-D

  Marianne :-D

  SvarSlet
 5. He he det kender jeg godt. Man nægter simpelthen at se det, for man nænner ikke at grave den op når først den blomstre

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh... dejligt at høre at du også har det sådan... :o)

   Slet
 6. Nej og snart er den færdig med at blomstre, så bliver der ro på igen. Nyd du den bare, så længe det varer :o)
  Det værste er, at når den er færdig, er den brun af visne blomster, og de er ikke sådan at fjerne, men så kommer der nye grønne skud, som dækker alt det brune, og så bliver den pæn igen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder den Lisbeth, den har tidligere levet et forhutlet liv gemt imellem et par store rhodoer, så det er dejligt at se den er kommet op i højden og tror på sig selv ;o)

   Slet
 7. jeg syntes absolut kun bedet bliver smukkere af det. er måske hellere ikke så meget til tone tone. så syntes det er helt perfekt.
  Hilsen helle

  SvarSlet
 8. Det må helt sikkert være den der rødribbede plante nederst på det næstsidste billede der gør dig søvnløs, fniiiis fru Friis.
  Jeg har en ORANGE Azalie som baggrund for mit blålilla bed med Prydløg, Kongelys og Akelejer - det er hård kost - men det er kun en overgang:D

  SvarSlet
 9. Hej Fru Friis. Nu har jeg virkelig nærstuderet dine billeder og jeg synes det ser rigtig godt ud. Er spændt på om du har fundet ud af noget, efter at have sovet på det. Det ville være meget interessant at vide, da jeg kigger på mine bede på samme måde som dig!

  SvarSlet
 10. .....hmmm......jeg kan ikke hjælpe med at finde "fejlen" ;o)

  SvarSlet
 11. Er det mon noget med den indbyrdes placering af bassiner og frøer? For bedet er da ret meget tone i tone....i en tone..... :o)))

  SvarSlet
 12. Haha, nej det kender jeg slet ikke!

  Var dog lidt lang tid om at slagte nogle tulipaner, som var smukke nok, men forkerte hvor de stod. Jeg er heller ikke god til at sakse/grave ting væk, når de ikke liiiige passer. Jeg jager stemninger og har nogle billeder inde i mit lille hoved, og så er det jo ikke ligegyldigt med form og farver :0)

  SvarSlet
 13. Det værste er når ens bedre halvdel ikke kan se det (han er farveblind). Jeg har en pink rhodo midt i det det hvide lysegule skyggebed, og den kommer til at gå ud inden næste blomstring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min pink sag bliver nu stående hvor den står, for faconen på den passer faktisk godt ind i bedet. Så må jeg istedet gå og grine lidt af farven i de 14 dage hvor det står på. Jeg er vist ikke så god til at lave tone-i-tone bede, der dukker altid nogle "hovsa'er" op som jeg ikke kan nænne at flytte... ;o)

   Slet
 14. Jeg kan ingen fejl finde. Flot bed efter min mening... Men nu er jeg heller ikke god til at komponere bede efter farver. Så skal jeg nemlig starte helt forfra og grave alt op og omplante, og DET gider jeg ikke. Det må blive som det er, og vi synes det er OK... :))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...