søndag den 19. december 2010

Hvorfor endnu en haveblog?

Jeg har længe gået og puslet med tanken om at starte en haveblog op. Egentlig mest for min egen skyld, fordi jeg her kan skrive dagbog og nedfælde alle de tanker jeg går og gør mig i haven og drivhuset, og hvem andre end mig selv og måske min mand, skulle være interesseret i alle disse tanker? Men efterhånden som jeg surfede rundt hos andre bloggere er det gået op for mig, hvor megen glæde vi kan have af at dele erfaringer og oplevelser, så derfor vil jeg på denne kolde 4. søndag i advent  kaste mig ud i blogland, og indtil videre er planen at det skal handle om mit drivhus, min have og så de steder vi besøger som også har med haver at gøre. 
Og hvorfor skal bloggen så hedde "Fru Friis' Frøbo"? Ja, det skal den jo fordi jeg for det første ELSKER frøer og samler på dem i alle afskygninger. Efterhånden som min husbond syntes det tog overhånd indendøre, valgte jeg at flytte interessen udenfor og nu er de kære frøer små indslag i vores have, og der er plads til mange flere derude. Den anden grund er at drivhuset jo også betyder frøformering, så på denne måde kunne der leges lidt med ordene.
Og sørme om ikke også mine frøer trækker kammerater ind i haven...

2 kommentarer:

 1. Jamen Fru Friis dog! Så kom du også til blogland.
  Velkommen og godt nytår til dig:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. hej Fru Friis,
  Jeg "fandt" dig ovre på Madam Bæk´s blog og blev straks nysgerrig og skulle på besøg på din blog. Jeg er ligesom dig ny med haveblog - startede først hen på efteråret 2010, så jeg har også en hel ny havesæson med haveblogs tilgode.
  Jeg synes det er så dejligt at have fundet alle jer andre haveglade mennesker - glæder mig til at følge alle hen over året og jeg tror jeg kommer nemmere gennem de lidt lange mørke januar- og februarmåned med underholdning fra alle jer på havebloggene.
  Jeg har lige meldt som fast læser hos dig :o)
  Stor blomster-hilsen fra Berit fra Irishaven

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...