søndag den 16. december 2012

Sponsoreret indlæg...

Fiskars har været så venlig at sende en mail, hvor jeg frit kunne vælge mellem forskellige sneskovle eller en sneslæde til afprøvning.

Sneslæden er altså ikke en slæde, men en ny skovl som man skubber foran sig, lidt á la en hundeslæde, - dog uden hunde! Den vakte straks min nysgerrighed, dels fordi den så lidt spøjs ud men også fordi den skulle skåne nakke og skulder for det hårde snearbejde, - se det kunne mine myoser rigtig godt lide at læse om.

Mailen kom mens alt endnu var grønt derude og jeg takkede glad ja tak til afprøvning af slæden samtidig med jeg håbede den ikke skulle i brug foreløbig. 3 dage senere kom sneen og 14 dage efter kom pakken fra Fiskars. Desværre blev det ikke til en sneslæde men derimod en sneskovl de sendte mig.

Nu kan man jo ikke tillade sig at blive skuffet, når man modtager en uventet gave kvit og frit.... vel!? Men det er nu alligevel lidt svært at finde nye ord at skrive om en sneskovl... Men okay! Nu behøver vi ikke længere at slås om hvem der får lov til at rydde sne, for nu kan vi begge gå ud og rydde samtidig, - og det er da familiehygge så det batter... ;o)
Så selv om drillenissen havde været på spil, så siger vi tak til Fiskars for den fine nye skovl. Den skal nok blive brugt også selv om det lige nu tør derude.

Måske du har prøvet en sneslæde 
og givet dine myoser en tiltrængt pause...?

13 kommentarer:

 1. Ej jeg sad ellers lige og glædede mig til den der sneslæde... Den gad jeg da godt at have set og hørt om...

  Nå pyt en fin ny sneskovl er da også dejligt... Jeg købte så den brede orangemodel og den har jeg været vældig glad for, nu vi har haft så meget sne :)

  Jule og decemberhilsner
  Annette

  SvarSlet
 2. Dejligt med sponsorerede gaver, gad vide om det snart er min tur igen :) men det behøver nu ikke være en sneslæde (det må jeg have googlet) eller en sneskovl, de har andet, der er mere spændende, tror jeg :)
  Juleknus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja men det var da en fin gest fra Fiskars:)
  Håper du ikke får så mye bruk for den...vi kan jo håpe på en snøfattig vinter:)
  Snø slede er ikke noe jeg kjenner til....
  Ønsker deg en fin søndag:)

  SvarSlet
 4. Ja det er da ikke så dårligt med sposorgaver. Meeen jeg ville nu også gerne have set den sneslæde....for skovlen har vi vist alle! Jeg bruger også min til indsamling af blade, for der kan være så meget på en sneskovl.
  Men lige nu er der ikke brug for hverken skovle eller slæder af nogen arter. Her er 4°+ og ikke meget sne tilbage.

  SvarSlet
 5. Hej Fru Friis. Det er flot, at du får sådan en henvendelse og sponsorgave. Jeg ville gerne have set sneslæden, den lyder interessant. Det tør stadigvæk her og snart er sneen væk, den må gerne blive væk længe for min skyld!

  SvarSlet
 6. Fint indlæg om en sneskovl/slæde, og jeg kan godt lide, at du ikke lægger skjul på, at det er et sponsorindlæg. Jeg fik selv tilbudet, men kunne ikke lige finde på noget interessant/relevant at skrive om det på min blog, så jeg takkede nej ;-)

  SvarSlet
 7. Det er faktisk en god skovl og jeg kan sige det, da jeg også har modtaget én (og det var den jeg ønskede) sneslæden så for stor ud til mig så jeg kan ikke fortælle noget om sådan én:-)

  SvarSlet
 8. Hej Fru Friis.Det er da ikke så tosset at få en ny sneskovl
  Men som du skriver så er der jo ikke så meget nyt under solen at skrive om.Den ser solid ud.Vores knækkede skaftet på i sidst uge.Men nu tør det i stride strømme her.God advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 9. Jeg har fået en sneslæde, og skal nok skrive om den, når der kommer sne engang. Min ankom også lidt sent. Har dog prøvet den på den tunge, våde sne, og det er hårdt arbejde, men det er det jo uanset hvad man bruger - men den virker lovende!

  SvarSlet
 10. Jeg ville gerne have haft set slæden, kan ikke rigtig forestille mig den - men skovlen ser fin ud :)

  SvarSlet
 11. Skønt med sådan et fælles snerydningshyggeprojekt;0) - og sikke du juler...nissehue på frø og julefif hos mig - sig ikke du ikke er i juletopform;0)

  Mange julehilsner og skøn aften fra
  Katinka

  SvarSlet
 12. Haha, jeg sad også der og glædede mig til at finde ud af, hvordan sådan en sneslæde så ud. Der må googles i stedet :)

  Fint at du fik tilbuddet igen fra Fiskars og denne gang "turde" kaste dig ud i det :)

  SvarSlet
 13. Jeg har aldrig hørt om en sneslæde og har ligesom Sussi lidt svært ved at forestille mig den, men skovlen er da fin. Jeg ved nu ikke, om jeg er så vild med den form for familiehygge; jeg er ekspert i at "forsvinde", når der skal skovles sne... ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...