søndag den 29. september 2013

Der ruller hoveder...

Her er travlt på matriklen,
og det betyder rod....
- og at der må rulle hoveder!
Trist - men nødvendigt...
Meeeennnn.....
- lidt smukt er det da også!

Har du også travlt 
med det store rokeringsshow...?
19 kommentarer:

 1. Har lige plantet arveplanter så ja, der arbejdes med rokering.
  Bla en rude…gammel krydderurt … den har gråt løv, så den kom i græs mv bedet. Aner heller ikke til hvad den bruges.
  Men ingen hoveder er cuttet her endnu, det sker først langt senere!

  SvarSlet
 2. Hej Fru Friis.Ja! du kan tro at der bliver rokeret rundt og lavet nye bede her på matriklen.Tror også at manden er lidt træt af havearbejde lige nu........men han har også knoklet.
  Er lige ved at lave et indlæg af mit Høneballebed/nord.Men har også lige renoveret et at bedene på sydsiden af huset.......så vi keder os ikke.
  Men kan da se at du også går til den i haven.Dejligt med al det man når her i efteråret.Så er det forhåbentlig lettere at gå til når vi når foråret.
  Får du også lagt nogle løg?
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 3. Nææææh, jeg drikker kaffe :) :) :) men jeg må vel snart igang, imens det stadigvæk er lunt derude - jeg skal tømme et par af mine pallerammer i køkkenhaven for stauder.... og, hvad der er sværest finde et nyt sted til planterne, som jeg nødigt vil undvære.... og så er der vist også nogen Allium der skal bisættes.

  SvarSlet
 4. Jep. Her er der også rullet klynger af dræbersnegleæg, HA!
  Det er forresten superlækkert at have solskin til havearbejdet.
  Forsat god arbejdslyst:o)

  SvarSlet
 5. Oh yes, det er jo det, efterårsarbejdet handler om ;-) Jeg er dog ikke kommet igang endnu sådan for alvor. Dels har jeg lige tilbragt en uges tid i Polen, dels skal jeg liiige have ryddet et bed for planter, så jeg kan nyindrette det. Elsker den slags arbejde :) Der står masser af nye planter i venteposition på deres nye plads i livet :)

  SvarSlet
 6. Ja efterårstid er lig med lidt rod, omrokering, delig og så bugner det jo stadig med frugt og bær. En skøn tid.

  SvarSlet
 7. Næh ... jeg rokerer ikke så meget i disse dage, jeg sidder bare og nyder solen ... Godt at du kan bruge dine afhuggede hoveder til noget fint ;-)

  SvarSlet
 8. Du har fine georginer, det ser godt ud. Her rokeres også på livet løs, men det er jo dejligt i sådan et skønt vejr.

  SvarSlet
 9. Så længe det kun er blomsterhoveder der ruller :)

  SvarSlet
 10. Hej Fru Friis, jeg blev helt forskrækket og er nu lettet over, at det er blomsterhoveder. Det er rigtig fint at du genbruger dem i zinkfadet, det ser helt sommerligt ud. Jeg har også været i haven i weekenden, vejret har jo været helt perfekt. Er næsten færdig med at luge alle mine bede, men der har ikke rullet hoveder hos mig, selvom det godt kunne trænge til det.

  SvarSlet
 11. næh.... jeg får slet ikke lavet noget for tiden. I hvert fald ikke i haven.

  Smukke Dahliaer i baljen, sålænge de ruller derhen, er det da bare smukt.

  SvarSlet
 12. Åja...Fru Friis...nå går det for seg og hoder må rulle...
  Virkelig travle tider..rydde i bed,vaske veksthus,tømme potter...ja rene vårsjauen hos meg denne uke:)
  Flotte bilder og fin høststemning:))

  SvarSlet
 13. Det er da godt at det kun er plante hoveder der må stå for tur. Det er lige tiden for oprydning , jo bedre det blive gjort jo letter er det til næste forår.Her har urtepotter fået en ordenlig omgang og er stablet og samlet i kassevis.
  Håber at du og dine får en god uge.
  Knus Leila.

  SvarSlet
 14. Smukt og sørgeligt på en og samme gang. Jeg har endnu ikke fundet modet til at flytte om i år. Så bliver det hele så smattet og poesiforladt på ingen tid...men mest af alt er er det vist tiden og energien der skal findes frem:0)

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
 15. Her bliver også klippet ned og rokeret om til den store guldmedalje. Er det en Joseph Bentley spade jeg kan se? Sådan en fik jeg i 50 års fødselsdags gave. Den er meget dejlig.

  SvarSlet
 16. Som altid gode billeder.
  Hvor ser det godt ud med de afklippede blomsterhoveder.
  Jeg får ikke flyttet rundt på noget i år. Forsøger bare at få så meget ukrudt fjernet, som jeg kan nå. Alt her er groet til for mig i år. Træls, men sådan kan det jo gå når sygdom rammer.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig havedag.

  SvarSlet
 17. Hej Jette.
  Jeg HAVDE ikke så travlt med de helt store omrokeringer, bare nogle små justeringer og efterårsrengøring. Men i dag har jeg været på besøg hos Helle, der jo har gang i en helt vildt stor omrokering i størstedelen af haven, hvor bedene er ved at blive lagt helt om. Det går rigtig godt fremad og det bliver helt VILDT flot. Og så faldt der lige en hel masse af til mig også. Jeg kunne ikke engang ha' det hele i bilen, så Helle er nødt til, at ta' resten med til mig på søndag. Det var helt vildt som jeg blev begavet med plantegaver i dag.
  Knus Malene

  SvarSlet
 18. *SMILER* lidt hovedrulleri er ind imellem en nødvendighed - og når man så som du gør en dyd ud af nødvendigheden og pynter smukt op - ja så er det ikke så ringe endda :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 19. Søde Fru Friis,

  du er godtnok en barsk kvinde:o) Først ruller der hoveder, og så forsøger du ydermere at drukne de afhuggede hoveder i et badekar. Der er vist noget med, at du holder meget af at læse krimier, ikke?:o)

  Ja, her er sommeren også ved at blive pakket sammen på alle mulige og umulige måder. Desværre er der så mange andre ting, der kræver tid og energi, at det halter meget bagefter med havens efterårsaktivitetesniveau. Der er SÅ meget, der skal nåes før frostens komme og jeg kan da godt blive helt nerveflosset af bekymring over, om vi når det. Løg skal lægges, stauder skal flyttes, klippes ned, omrokeres etc......potter og krukker skal tømmes etc etc.

  Håber du er længere fremme med alle disse aktiviteter end vi er. Vinterdvalen må vente lidt endnu.

  Blot en kærlig hilsen, en varm tanke og et stort haveknus fra Morsøs havenisser

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...