tirsdag den 19. juli 2011

En fantastisk dag...

- i haven har det været idag. Vejret har været perfekt til havearbejde og egentlig ville jeg bare plante lidt trædebregne bunddække på skråningen ud mod marken. Men med en lydbog i ørene gled arbejdet stille og roligt fremad i dagens løb kun afbrudt af frokost og et par kaffepauser. Nå ja! Så kom posten lige med en pakke fra en pragtfuld have-woman som syntes jeg skulle have disse:


De er da fine, og kom fluks i brug... TAK for dem!

Iført mine nye havehandsker sprang ukrudtet nærmest af sig selv op i trillebøren, og sommeblomster som var plantet for tæt fik jeg ryddet ud i, sammen med stauder der skulle klippes tilbage. Hold da op hvor blev det hele fint, bare sådan lige på en sommerdag.

Lidt af hvert... ;o)

Kinesisk purløg - Tommelise bunddækkerose
Husløg - Lysegul pelargonie.

Og så skal I lige have fortsættelsen på kærlighedslivet i mit lille spejlbassin. Den grønne skønhed på stenen må i sandhed været ombejlet for nu har jeg pludselig spottet ikke mindre end 3 frøer som udfører rygcrawl for at tiltrække skønhedens interesse.

Kan I finde 3 frøer...??

Hvis denne trængsel fortsætter må jeg snart have fat i fløjten, så alle dem med gult bånd kommer op efter 1½ times rygcrawl...

Aftenen sluttede på smukkeste vis med sol og helt stille vejr, så er det altså svært at finde ind igen.

Godnat og sov godt fra fru friis' frøbo

13 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine handsker du fik. De er da næsten for pæne at bruge. Jeg skulle egentlig også have været i haven i dag, men jeg tog på venindesladder i stedet for, og det skal jo også passes :) Ifølge vejrudsigten har vi lige én dag til med OK vejr, så i morgen må jeg udnytte det.
  Sov godt.

  SvarSlet
 2. Seje handsker ;-) Dem kan man ikke få nok af. Jeg slider mange par op hver sæson.
  Jeg kunne også godt have brugt en hel dag i min have, men der var lige en pode som havde brug for hjælp i sin egen have. Men sikke et skønt vejr til arbejdet :-)

  SvarSlet
 3. De havehandsker er skønne - jeg er så glade for mine, for nu kan jeg få 'jord under neglene' uden at de bliver sorte ;-)

  Sikke dog et kærligehedsdrama du er vidne til - gad vide hvem der vinder princessen ;-)

  SvarSlet
 4. Ja det har været en af de gode havedage - skønt at du har fået noget fra hånden og noget på hånden..... det er lidt hårdt ved neglene og fingerspidserne uden hansker :0)

  SvarSlet
 5. Søde handsker og søde små frøer, hvor er jeg dog misundelig:o).
  Annette

  SvarSlet
 6. Det er ligsom den med find 5 fejl - Jeg har bare ikke så gode frøøjne at,jeg kan se dem.:-)
  Men det glæder mig at den frøprinsessen har nogle prinser at vælge i mellem :-D
  Tænk nu hvis man fik sådan et par turbo handsker en gang i mellem - så kunne man godt ruppe neglene :-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 7. Skønne handsker, har selv lige købt nogle i lilla:) Godt med frøer i haven... det er jo tegn på en sund have/vand:) Anne Gine

  SvarSlet
 8. .... men er det ikke lidt synd for de unge bejlere at den grønne skønhed tilsyneladende er helt "kold" over for tilnærmelserne :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejlige billeder fra din have :-)
  Og det er en skøn historie med dine frø-prinser og prinsesser :-D
  Jeg er lidt fornærmet over at jeg ikke har frøer i min havedam ;-)
  Men jeg tror måske at min hund jager dem væk, og ellers bider guldfiskene dem nok i tæerne, for de æder alt som bevæger sig, også deres unger!
  Lad os håbe at vi får mange flere at disse skønne havedage.

  SvarSlet
 10. Hov hov, sådanne hansker vil jeg også have. Tænk at ukrudtet bare sådan lige kan springe op næstet helt af sig selv. Det må lige være noget for mig, der ikke har timer nok i døgnet.

  Ha' en dejlig dag ;-)

  SvarSlet
 11. Kære fru Fniis

  Det var dog en fin gave du der har fået. Jeg kan læse at flere bloggere godt kunne tænkse sig sådanne handsker, men jeg er nu af den mening, at dine hænder skulle følge med, hvis de skulle være effektive.

  Nu må jeg lige spørge: er det tudser eller frøer du omgiver dig med? Og er de ikke lidt sæson-forvirrede? Ja, jeg har (heller) ikke megen forstand på den slags krible krable ud over, at jeg da har tudser - eller rettere måske tudse - i haven. Dog er det vist en single, da jeg ikke har set nogen børn.

  SvarSlet
 12. Smukke blomster.
  Rigtig fine handsker, næsten for fine til at bruge i haven.
  Jeg kan ikke vænne mig til at bruge handsker, så det kan ind i mellem godt være lidt hård ved fingrene.

  SvarSlet
 13. hej
  sikke dog en fin ide med lydbog til dit arbejde..Dejlige billeder du har på din blogg, tak for kikket..Diana :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...