lørdag den 12. november 2011

Psttt... Forbrugertips til havefolket!!

Hvis du bor i nærheden af Bilka, så vend lige et smut inden om deres havecenter, der er gode ting at hente.

Jeg blev fristet af Evigglade som havde købt blomsterløg, måske der også var lidt til mig. Løg fik jeg, men jeg blev helt overrumplet over de gode tilbud der var på stauder, clematis, buske og lidt roser. 40% på alt!
Ren og skær impulskøb blev det til, for jeg mangler jo ikke rigtig noget (he-he....det handler bare ikke altid om hvad man mangler, vel....!??). 

 • En Ildtorn blev købt, bare fordi jeg godt kan lide den, når den står med bær. 30,- kr. måtte jeg ryste op med!
 • Kaukasisk Løvefod, måtte jeg købe fordi jeg aldrig har hørt om den. Jeg finder heller ikke meget når jeg googler den, men den ser ud som en dværgudgave af Lodden Løvefod, - og det er da fint til 12,- kr.!
 • 2 stk. Knautia macedonica..... godt der er billeder på skiltene, for det måtte da være en Duescabiose, som jeg har i en lyslilla version og som jeg elsker. Det viste sig at være en Blåhat (hvorfor er den så rød...!?), men mon ikke også den kan blive et hit i haven? 12,- kr. pr. stk.
 • 2 stk. Convolvulus cneorum sense..... Hvad er det??? Hjæææælpppp!! Den har det fineste grå løv som minder om Nordens oliven, men skiltet viser noget med hvide blomster??? Skal den mon vinterdækkes?? Har du nogen erfaring med den?? Jeg købte to så den ene kan komme i det hvide bed, og den anden i en krukke på terrassen. 18,- kr. pr. stk.
 • Har du drivhus var der også drivhusgødning på tilbud....
Se det syntes jeg da egentlig var en meget god handel og bagefter tænkte jeg på alt det jeg også kunne have købt!!


Mon ikke også der er lidt du kan bruge??

23 kommentarer:

 1. Man skal virkelig styre sig når man kommer i Bilka jeg var der i sidste weekend.
  Det er dog mange dejligheder der er hoppet op i kurven. Jeg tror at du bliver lige så glad for de to Røde blåhatte som for din dueskabiose. Jeg aner ikke hvad convolvulus cneorum sense er men jeg ville vinterdække dem for en sikkerhedsnåls skyld
  Ha en rigtig dejlig havedag, her skinner solen og jeg har løg der skal i jorden:D

  SvarSlet
 2. Hejsa.
  Gode køb er ikke at kimse ad.
  Convolvulus cneorum hedder på dansk snerlebusk eller sølvsnerle. Den er ikke hårdfør, men skal overvintres i koldhus eller frostfrit. Den er umådelig skøn. Jeg købte een i Frankrig for mange år siden, har ikke altid været heldig med overvintringen, men været heldig og finde nye i stedet for, bl.a. i Tyskland.
  God weekend

  SvarSlet
 3. Dejlige køb du der fik:) Der er desværre alt for langt til en Bilka, fra hvor jeg bor. Min min søde mand er lige kommet hjem fra en rejse til Belgien, der faldt han lige over to forskellige blå tulipaner, Allium og knolde af kleopatras nål i rosa og hvid... så jeg har lige været ud at plante igen... igen... Anne Gine

  SvarSlet
 4. Herligt med lidt tilbuds-indkøb til haven. Kaukasisk løvefod har jeg, og den er bare SÅ sød. Og knautia´en bliver du helt sikkert også glad for. Farven er bare fantastisk!
  - og så vil jeg da bare lige sige: Du HAR jo netop et liv!!! Tænk al den glæde, som ikke-havefolk går glip af!!
  Knus og god weekend ;-)

  SvarSlet
 5. Der er langt til Bilka. Meeeen mon ikke der nu er grobund for en familieudflugt ;-)

  SvarSlet
 6. Har været der ;0)
  Fik købt løg og et stort træ så jeg knap ku' ha ungerne med hjem....

  SvarSlet
 7. Blomster til haven handler bestemt ikke om hvad man mangler, men om hvad man helt bestemt mener vil bringe endnu mere glæde og skønhed ind i ens haveliv. Det er et helt vandtæt argument i min verden.
  Fortsat god weekend

  SvarSlet
 8. Rene røverkøb :O)
  Jeg er holdt op med at købe planter sidst på efteråret. De går ud for mig (fordi jeg ikke får dem plantet!!)

  SvarSlet
 9. Hmmmm, det var jo noget vældigt lokkemad du lagde ud der. Sat sammen med Evas tidligere af slagsen, så kan jeg nok ikke styre mig ret længe, men det kræver jeg får styr på min Bilkafobi. Vi får at se :-)

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Det er dælme svært at blive ved med at holde armene bundet stramt bag på ryggen på den mentale måde, når i sådan bliver ved med at lokke.....

  Nu havde jeg ellers lige besluttet at det var slut med impuls-Bilka-køb. ....

  Men jeg glæder mig på dine vegne! Det er sådan en lækker følelse at være kommet hjem med noget godt!

  God plantedag!

  Og knus fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 11. Sikke nogle dejligheder, der fik sneget sig op i vognen :-)

  Jeg bor ret tæt på en Bilka, men desværre en af dem uden planteafdeling - det er min bankrådgiver nok meget glad for :-/

  SvarSlet
 12. Der var du heldig at sådan en flok dejlige planter hoppede op i din kurv.
  Jeg var der for 14 dage siden, da var der også 40 % men jeg havde desværre ikke tid, så det blev "kun" til et par clematis og løg selvfølgelig.

  SvarSlet
 13. Tak til Idehaven for navnet på den lille busk, og nu er den pakket forsvarligt i bobleplast i drivhuset, så håber jeg sandelig at den kan klare sig. (mmmmm...grøn vinter - grøn vinter - grøn vinter... mmmmm)

  Og dejligt at høre at jeg har lidelsesfæller omkring impulskøbene, at jeg så blev nødt til at lave lidt reklame for Bilka, vil jeg så prøve at leve videre med... ;o)

  Stor impulshilsen fra fru friis som sidder i lotusstilling på skrivebordet... ;o)))

  SvarSlet
 14. Godt køb du der har gjort.
  Held og lykke med det hele.
  Jeg bor desværre ret så langt fra Bilka. Er der kun 1 hvert år.

  SvarSlet
 15. Wow, siger jeg bare. Der var du godt nok heldig :-)
  Jeg må nok komme med en tilståelse. Jeg købte faktisk lidt i Bilka for nogle uger siden.
  To forskellige CD pæoner til kr. 20,- stk.! Men der var kun 4 tilbage da jeg gik. Derfor nævnte jeg det ikke på bloggen. Jeg troede nemlig at det kun var i 'mit' Bilka at de sådan ryddede op. Det var nemlig det eneste som stod tilbage på alle plantebordene.
  Suk. Jeg tror også at min bankmand er glad for at min Bilka åbenbart har fået udsolgt så tidligt :-)

  SvarSlet
 16. Må vi se billeder af dig på skrivebordet i lotusstilling? Eller er det for sent ;-)

  SvarSlet
 17. Sorry Lisbeth! Jeg havde lige akkurat vredet benene fra hinanden da jeg læste din opfordring... det må blive en anden gang!! ;o)))

  SvarSlet
 18. Øv det var ærgerligt, så må du huske det næste gang ;-)

  SvarSlet
 19. Tak for forbrugertips!!! Uha, som jeg brænder efter at komme derud i Bilka, men jeg har vist shoppet lidt rigeligt hos Rosenposten på det seneste (igen i fredags) så jeg må hellere holde stand.

  Sikke, du har udvidet din horisont med sådanne nye planter, hvor skønt.

  SvarSlet
 20. Hvor dejligt med impuls køb og nye ting til haven/drivhuset..
  Jeg kunne også godt bruge nogle nye ting til haven og ikke mindst vores nye drivhus..
  Men jeg er hjemme med min fod oppe og er afhængig af mine krykker de næste 6 uger så ingen handel til mig..
  Ser ellers godt ud alle de ting du har fået med fra bilka..
  Synes det er en skøn side du har oprettet på facebook Drivhusglæder - dejligt med al den snak frem og tilbage derinde..
  Fortsat god søndag..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 21. Wauw, sikke nogle røvekøb - ærgeligt....eller måske meget godt afhængig af øjnene der ser, at der ikke ligger et Bilka i miles omkreds af hvor jeg bor :o)

  SvarSlet
 22. Skønne fru Friis,

  jamen det er jo det rene tyveri vi kan komme afsted med i Bilkas haveafdeling iår. Stort tillykke med alle dine nye uundværligheder.

  Jeg har virkelig virkelig FRÅDSET i Bilkaløg efter, at prisen blev så kraftig reduceret. Vil man have et løgorgie af de helt store i haven, så er det virkelig NU man skal slå til. Både vejret og priserne er med os for en gangs skyld. Jeg tør ikke skrive under på, at jeg har købt de sidste løg i Bilka iår..........man har jo faktisk ikke råd til at lade være, vel?

  Hav en rigtig dejlig uge.

  De kærligste løgfikserede hilsner og tanker

  SvarSlet
 23. Altså Fru Friis. Nu har jeg lige gjort impulskøb i plantecentrene, så lokker du med Bilka. Uha uha nogle lækkerier, måske man sku..... nej nej det går virkelig ikke. Jeg har jo ikke plads. Men det er det helt rigtig tidspunkt og tjekke for gode tilbud. Det bugner derude.....det skulle jeg måske ikke fortælle. God dag til alle.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...