torsdag den 20. juni 2013

Evigglade Eva...

Næste stop på Tante Touren var hos Eva med bloggen "I haven hos Evigglade".

Denne have ligger tæt på Lenes og kunne derfor puttes ind i programmet som et bonusbesøg. Også her blev vi taget imod med åbne arme og der blev disket op med kaffe, rabarberkage og frisk frugt. Lækkert og superhyggeligt.

Af en eller anden besynderlig årsag, besluttede vejrguderne at åbne for de helt store sluser, næsten samtidig med at vi trådte ind i haven, - men kan det skræmme en havetumpe!!??  Nej da! Vi forsynede os med lækkerierne indenfor, alt imens vi kastede længselfulde blikke ud i det grønne og så snart det værste våde vejr havde lagt sig, kastede vi os over lækkerierne i haven!
Eva og hendes mand har den skønneste overdækkede terrasse, som emmer af sydlandsk, varm stemning. Her må man kunne sidde i al slags vejr og kigge ud på herlighederne og tænke dybsindige og kloge havetanker.
Selve haven har sådan en cottagestemning fyldt med frodighed og samtidig strammet op med rette linier. Flere af bedene var lavet som højbede, der både gjorde haven overskuelig og samtidig fik jeg lyst til at gå på opdagelse og kigge i alle hjørner. 
Hvor har du altså 
en skøn, dejlig og hyggelig have, Eva!
Tak fordi vi måtte kigge indenfor. :o)PS. Eva havde iøvrigt besøg at to gode haveveninder, Lene og Hanne Vibeke, mens vi var der. Efterfølgende fandt jeg ud af at Hanne Vibeke, udover at være haveinteresseret også kan omsætte skønheden fra haven til lærredet. Prøv lige at kigge indenfor på Hanne Vibekes blog... 
Mums... siger jeg bare!!9 kommentarer:

 1. Også Eva har en smuk have, kan jeg se. Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Kære fru Fniis

  Meget fin beskrivelse af vores besøg hos Eva. Jeg var begejstret for haven, som fik mig til at føle, at jeg besøgte en have ved Middelhavet. Det var en have, som indbød til at gå på opdagelse. Et rigtigt dejligt besøg!

  SvarSlet
 3. Den tur bliver da mere og mere dejlig :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 4. Kære Eva.

  Mange tusind tak fordi vi fik lov at komme ind og se dit blå paradis. Besøget gav virkelig hjernens æstetikcenter et kæmpekick, for din have bærer dybt præg af, at den er skabt med stor kærlighed og intensitet. Den har en unik stemning, idet alt det blå giver et raffineret, elegant og "svalende" udtryk, som man sjældent ser. Her mærker man også tydeligt, at det er en rigtig livsnyderhave, hvor skønheden nydes og værdsættes i et nydende mode.

  Tusind tak for et dejligt traktement, som vi nød, mens skybruddet hærgede. Det var hyggeligt at hilse på din søde familie og dine dejlige veninder.

  Kære Fru Friis.

  Mange tusind tak for et dejligt indlæg. Ja, Helle Vibekes malerier er SÅ smukke. Hvem der ejede sådan et intenst og stærkt blomstermaleri.

  Rigtig god weekend til jer.

  Knus og kram

  SvarSlet
 5. Tak for jeg måtte kikke ind fra sidelinien....ser hygligt ud og med hjælp fra oven af...gav det billederne et godt touch....god weekend

  SvarSlet
 6. Hej Fru Friis.Er da helt misundelig (på den gode måde) på jeres tour.For sikke da nogle dejlige haver i har besøgt.Evas have er bare så smuk og gennemført.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. hej I fru Friis og I andre skønne skønne havetosser. Tak for den fine omtale af min have. Jeg har netop i dag været og se Nettes fine have nord for København. Sikke et overvældende flot rosenflor og peoner og jeg kunne blive ved. Så smukt og kønt konstruerede bede skal man godt nok lede længe efter. Jeg er bare en glad og heldig havetosse idag.
  Rigtig god weekend og sankt hans
  til Jer derude

  SvarSlet
 8. Hej Fru Friis. Det ser ud til at have været en rigtig god tur. Jeg følger også Evigglades blog og er meget imponeret over hendes have. Den er meget inspirerende. Det var sjovt at se haven igennem din linse.

  SvarSlet
 9. Kære Jette
  Tak for stemningsbillederne fra en dejlig dag og tak til Eva:o)
  Hvor var det skønt at vi også måtte komme indenfor på denne tur. Det var en stor oplevelse og meget inspirerende at se haven. Jeg har altid elsket blå blomster, men hvis man har forbehold mod blå skal man se Evas have for det er så overbevisende smukt - ikke engang et skybrud kan ændre på det.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...