lørdag den 11. oktober 2014

Grønne stemninger hos Tanten...

Nu skal vi altså på havebesøg, og vi skal først til Mors til Tante Grøn's have.

I week-enden den 13.-14. september holdt Tante Grøn ekstra ordinær åben have. Jeg fik hanket op i Søsteren Friis og så gik det ellers nordpå.

Der ventede os en have sprængfyldt med efterårsstemninger. Tanten har et meget veludviklet pusle- og pyntegen, og hvis haven prøvede at lukke ned for vinteren, så blev det i den grad "modarbejdet" med smukke kreationer i alle hjørner.

Men ikke så megen snak, tag med rundt i haven og se og nyd for dig selv.Det blev en skøn dag i haven på Mors og vi drog hjemad med sanserne mættede med smukke indtryk.


Tak for et herligt sensommerbesøg. :o)


27 kommentarer:

 1. Det er saksusme nogen fine billeder du har taget fra den flotte have, sikke mange skønne detaljer - tak fordi du delte :-)

  SvarSlet
 2. Tak for kigget, det er nogle helt fantastisk smukke billeder du har taget i tantens have :-)

  SvarSlet
 3. Tak for turen. Ja Tante Grøns have er helt eventyrlig dejlig. Nød alle de fine billeder.

  SvarSlet
 4. Sikken stemning, du her slår an - der er nok til flere sanser, jeg kan næsten dufte de skønne æbler og sensommerens aroma i dine smukke billeder.Tak for turen :)

  SvarSlet
 5. Det har stået øverst på ønskelisten i flere år. Så smukt ...tak tak for deling.

  SvarSlet
 6. Den have har jeg stadigvæk tilgode. Tak for turen rundt, der er virkelig noget for øjet og sikkert alle de andre sanser også.

  SvarSlet
 7. God ide at tage søster med på den tur, det har helt sikkert været hyggeligt :o) Det ser så smukt ud, som der er pyntet i Tante Grøns have - og det er altid skønt at se billeder derfra, tusind tak.

  SvarSlet
 8. Du kan det der med at spotte motiverne og fange dem med kameraet. Tante Grøns smukke have har været velbesøgt af havebloggere i år. Mon ikke man kan følge den året rundt ved at bladre frem og tilbage i bloggene. Det er da lidt sjovt og kan give inspiration til evt. fornyelser derhjemme.

  SvarSlet
 9. Hej Fru Friis.Dejligt med et gensyn til Tante Grøns dejlige have...............var der jo i maj måned.
  Dejlige efterårsfarver................og skønne opstillinger.
  Er vild med den flotte pyramide med æbler.
  Dejligt at i kan lave en søstertur.Det gør Giite og jeg jo også tit
  Rigtig god søndag knus fra Jette der maler soveværelse.

  Og de rust kræmmerhuse med æbler.....................for dem har jeg også.

  SvarSlet
 10. Søde Fru Friis.

  Tusind tusind tak for dit dejlige og positive indlæg, som både Syrenprinsen og jeg er rigtig glade og taknemlige for. Det er nogle lækre billeder, du har taget og det er skønt at se dine vinkler og øjne for detaljer. Vi er selv nogle klaphatte til at få taget billeder af haven, så det er herligt at de de forskellige blomster og deko`er gennem din linse. Det glæder mig meget at se, at du har fanget så meget af den stemning, som jeg så gerne ville have frem.
  Synes selv, at efteråret er en utrolig stemningsfuld og sanselig tid i haven.

  Som du ved, elsker jeg farvetematiserede collager, og det er virkelig et stort og smukt stykke arbejde, du har brugt tid og energi på her.

  Det er OS, som siger en kæmpetak for det dejlige søsterbesøg. Det var rigtig hyggeligt også at hilse på din søde søster. Det er godt at høre, at I havde en hyggelig dag sammen, - det er en gave at dele en oplevelse med en elsket søster.

  Kære Fru Friis` kommentatorer.

  Også en stor og varm tak til jer, for alle jeres søde ord. De varmer langt mere end I aner. De giver også ny energi, havevirketrang og motivation og det er slet ikke så ringe heller. Mange tak fra både Syrenprinsen og jeg.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 11. KæreTante Grøn.Ja !! vi er jo en del der var rigtig glade for at besøge din dejlige have i foråret...............og jeg var der også med min søster.
  Men skønne efterårsbilleder Fru Friis har taget oppe hos dig.
  Kan jo genkende mange af motiverne.
  Du har bare en vidunderlig have..................og tak fordi du deler den med alle os andre.
  Har hørt at du har "arvet " lidt af mine gule lupin frø fra Eliane.................det er jeg rigtig glad for.Og håber du får succes med dem
  Rigtig god aften til jer deroppe på Mors Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette.

   Ja, det var også dejligt med et søsterbesøg i foråret. Vi er så taknemlige over de søde, hjertevarme og positive havebesøgende, der har gæstet os igen iår.

   Mange tak for alle de pæne ord, Jette. De er gode at gemme i hjertet til en ruskumsnuskdag.

   Ja,sørme så! Jeg var så heldig, at den generøse og betænksomme Eliane, tilbød mig nogle frø fra din sartgule lupin. Da lupiner desværre er ret kortlivede i vores fede lerjord, tog jeg naturligvis imod tilbuddet med kyshånd. De er faktisk allerede spiret, så det lover godt.

   Også en dejlig aften til jer derovre for enden af alle broerne

   Knus

   Kære Fru Friis.

   Mange tak fordi jeg blogløse lige måtte benytte din blog til en kærlig hilsen til din navnesøster.

   Knus og også rigtig god aften til jer i Kolding

   Slet
  2. Du er da så velkommen og mon ikke det gælder for mange andre blogge også. Altid hyggeligt med dit besøg. :)

   Slet
  3. PS. De der jernkræmmerhuse, troede jeg faktisk var pileflet, men det havde den anden Jette jo forlængst spottet var jern. Hvor har du mon "neglet" dem fra, kære tante Grøn? Er det den lokale jernpusher? Jeg er. Nemlig voldsomt forelsket. ;)

   Slet
  4. Hej igen.Vil bare lige sige at jeg har købt mit kræmmerhus i min lokale planteskole.................og til en god pris,
   God aften Knus Jette

   Slet
  5. Kære Fru Friis.

   Ja, kræmmerhusene er købt hos min lokale jernpusher, som forøvrigt lige NU holder flyttesalg og sælger sine varer, inkl kræmmerhuse til halv pris. Tjek den anden Friis ud (Det hedder min jernpusher også!) på Rosenbuen Nykøbing Mors. Kræmmerhusene er så skønne til æbler og mejsekugler. Og du forkæler jo om nogen havens bevingede væsener.

   Godnatknus oppe fra æ ø

   Slet
 12. Fantastisk!!!
  Neste gang jeg kommer til Danmark må jeg legge en tur bortom Tanten...dette var så inspirerende:)
  Ønsker en fin ny oktoberuke:)

  SvarSlet
 13. Må tilslutte mig, vidunderlige billeder fra Tantens have, meget lækker sanselig, varm, og kreativ, en have som jeg også en dag må besøge.....
  1000 tak for delingen:-))
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 14. Åh altså så skønt et gensyn.........hun kan noget særligt magisk og beundringsværdigt den gode Tante. Skønne stemninger du har fanget og på smukkeste vis formidler videre til os der bare lapper i os ;0)

  Knus

  SvarSlet
 15. What!!! Har du nu været på besøg hos Tanten igen. Det ser da bare helt efterårs agtig og fantastisk ud og sikke nogle skønne ting hun har kreeret! Gid jeg kunne sådan noget... SUK
  Rigtig god weekend
  K.Gro

  SvarSlet
 16. Kære Jette.

  Flere skønne kommentarer fra dine dejlige læsere. Når det regner på præsten, så drypper det på degnen, you know. Jeg får ny energi ved at læse alle de søde ord. Håber også du gør det udi fotografiets ædle kunstart:o)

  Tusind tak for alle de gode ord. De glæder meget meget mere end I aner.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle roserne til din have er så velfortjente, I har en lille bid af paradis deroppe på øen. :)

   Slet
 17. Æblepyramide, hvor er det sejt! Hvis bare jeg kigger Tanten og de forskellige over skuldrene længe nok, mon så ikke jeg en dag får den fornødneinspiration OG tid også, til at skabe så mættede stemninger, mit eget paradis...!
  Tak for kigget!
  Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, jeg venter også på at inspirationsenglen daler ned på min skulder og vender mine hænder og min tålmodighed i den rette retning og stemning. På den anden side var det ikke nær så sjovt at komme ud og se, hvis vi allesammen kunne det samme.
   PS. Jeg er god til at grave huller.... ;o)

   Slet
  2. Good luck with that Lene. Tror beklageligvis aldrig at jeg lærer det.

   Slet
 18. Jette, jeg har aldrig set så flotte huller, som dem du laver....det er små kunstværker:o) :o) :o)

  Fniis og kram til Friis

  SvarSlet
 19. Åh, fru Fniis, du skal have STOR tak for de dejlige billeder! Når nu man ikke selv kunne se herlighederne er dette en lille trøst. Jeg er fuld af beundring over, hvor dejligt Tanten og Syrenprinsen formår at gøre det. Det giver en skøn vidunderlig fornemmelse inden i at se, hvor dejligt der ser ud på netop denne skønhedsplet. Suk ....... hvor dejligt ........

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...