onsdag den 13. maj 2015

Grønt er godt...

Jeg elsker ubetinget blomster i haven. Jo flere - jo bedre! 

Og faktisk skulle dagens indlæg have handlet om noget helt andet grønt, men som så ofte før bliver jeg pludselig optaget af noget andet end det jeg gik derud efter... 

Mine øjne faldt på alle bladformerne og de smukke grønne nuancer der er specielt lige nu. Og så på sådan en lidt blæsende, råkold og snusket regnvejrsaften - så er det faktisk ganske smukt. 

Tag med en tur i det grønne...


Mit oprindelige grønne indlæg har ben, men må vente et par dage før jeg hopper ud i det... 

Frøknus fra mig ;o)

17 kommentarer:

 1. Vi kan kun være enige. De grønne farver bliver ikke mere intense end de er nu og der er virkelig mange flotte nuancer.

  SvarSlet
 2. Vi kan slet ikke klare os uden det grønne... Så sjovt at se hvor mange bladformer man genkender navnene på...

  SvarSlet
 3. Jeg har en gammel ide der har ligget og ulmet længe. Om at lave en bladhave. Altså uden egentlige blomster men med blade i alle størrelser.....bregner, skjoldblad, bronzeblad, hosta, iris, hasselurt, kvan, cardon, græs,......

  SvarSlet
 4. Blomster er skønne, men de grønne blade, deres forskellige former og nuancer skal vi bestemt ikke underkende betydningen af.

  SvarSlet
 5. Flot indslag - god idé at vise de forskellige blade med det samme format.

  SvarSlet
 6. Så mange skønne blade. Jeg elsker især bispehuen, hosta, og hasselurt.

  SvarSlet
 7. Hej Fru Friis.Skønt indlæg................er også vild med alle de grønne bladformer vi har i vores haver.
  Og min yngling er jo alle de skønne hosta.
  Rigtig god fridag knus Jette

  SvarSlet
 8. Ja, vi skal huske at nyde de smukke blade og du har mange skønne.

  SvarSlet
 9. Kære fru Fniis

  Sikke et skønt indlæg! Selv er jeg egentligt ikke et naturtalent udi det at lave have. Jeg kunne i nogle år ikke begribe, hvordan man lavede de skønne sjælfulde haver, som man bl.a. kunne se i Isabellas (den gang hun selv havde bladet). Og i starten da jeg læste i hr. Dalbys bøger, og han fablede om løv, tænkte jeg, at det var sært. Skulle det nu være noget. Jeg havde besvær nok med at finde de "rigtige" blomster. Men der gik pludseligt en prås op for mig, og i dag er jeg meget opmærksom på den rolle løvet har. Mærkeligt som man også kan ændre havesmag. I starten af mit haveliv svor jeg, at der ikke kom så meget som en lille hosta inden for havelågen. I dag har jeg bunkevis af hostaer. Så jo. Løv er en vigtig og skøn medspiller i havesymfonien ;-)

  SvarSlet
 10. Fine billeder. De siger jo også grønt er godt for øjnene, det er det i hvert fald for mine øjne, bliver glad i låget over alt det grønne :)

  SvarSlet
 11. Ih så fine billeder :-) Grønt er nemlig så dejligt livebekræftende på denne tid af året!

  SvarSlet
 12. hm hm hm tænke tænke, mon indlægget kommer til at handle om de der hoppegrønpadder?

  SvarSlet
 13. Ja, det gør virkelig godt for øjnene - alt det grønne. Og netop i maj hvor alt springer ud og har den lyse sprøde farve er det så superskønt. Se bare de små spæde granskud du har på det ene billede, de er så bløde som små kaninunger, jeg ville ønske at de blev ved sådan resten af sæsonen.
  Dine billeder og beskæringen af dem er så flot - jeg ser det grafiske i dem og glemmer næsten at det er levende blade.
  Skønt indlæg uden ben, nu er jeg så spændt på det næste:-)
  Knus

  SvarSlet
 14. Det er det jeg elsker ved foråret, der er så mange forskellige grønne farve nuancer, det er så smukt, lige som alle de bladmønstre du viser :-), kj Margit

  SvarSlet
 15. Kvæk kvæk Fru Fniiis, skønne grønne blade du har fanget, de er nok også nemmere at holde styr på end den lækre grønne med ben ;-) God søndag til dig!

  SvarSlet
 16. Wow det er så flot når du sætter fokus på alt det grønne og deres struktur!!
  K.Gro

  SvarSlet
 17. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...