torsdag den 30. juli 2015

På Samsø er en pige...

- og hun hedder Fru Høneballe.

Sidste gang jeg besøgte Lisbeth og Bents skønne have på Samsø, var i forsommeren 2012. Igår var jeg så afsted igen, denne gang med manden under armen, så vi også kunne få set resten af øen. På havebesøget mødte vi også Karen og Per, (http://dalsgaardiskivholme.com), et rigtig hyggeligt bekendtskab, med masser af havesnak.

I formiddag har jeg gennemgået billederne, og nøjagtig som forventet, syntes jeg der mangler en hel del. Til mit forsvar vil jeg dog nævne, at det ikke er spor nemt at gennemfotograferer en kæmpe stor have, med de rigtige indstillinger på kameraet, samtidig med jeg skal kigge, sanse, snuse, spørge, hundenusse, spise lagkage og snakke noget mere! Kan I se problemet?

Derfor vælger jeg at lægge en række collager med stemninger fra både Høneballehaven og fra den smukke ø, uden ret mange ord og absolut uden navne på diverse planter. (Min spidskompetence iøvrigt!) Jeg ved jo, at I blot kan besøge Høneballebloggen og få alle de svar I ønsker.


Ren idyl på Samsø...Havens pavillon set fra tre vinkler.


Hortensia Heaven.... ;o)Den smukkeste rosenbusk, Morten Korch.
(Hov! Der kom et navn....!)

Lisbeth, Karen, Jette, Carsten, Per & Bent...
+ de firbenede beboere.


Og så bliver jeg nødt til at vise os frem igen, så jeg kan skrive:
HAV(e)fruer i det grønne!


Lidt mere Samsøstemning. 

Jeg ved, jeg slet ikke yder haven retfærdighed med dette indlæg. For hvor er alle roserne, rhodo'erne, nordbedet, ørkenbedet og skoven.... ja, dem må I gå over til Høneballebloggen og læse mere om!

Til Lisbeth og Bent vil jeg bare sige tusind tak for en rigtig hyggelig eftermiddag med lækker lagkage og hyggeligt selskab sammen med Karen og Per. Tiden gik alt for hurtigt i Høneballehavens smukke univers. 

Og som en anden Lucky Luke, red vi hjemad på ryggen af "Prinsesse Isabella" mens solen gik ned i horisonten og vi var mætte af dagens indtryk. 


På gensyn, 
hr. & fru Høneballe... ;o)
18 kommentarer:

 1. Hvor jeg dog kender det med billederne.. det er på en måde så ærgerligt når man gerne vil hylde ejeren af en dejlig have, men det vigtigste må være oplevelsen som sidder inde i kroppen;-) Du viser alligevel nogle skønne billeder både fra Høneballehaven og fra Samsø, den dejlige ø.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har vel efterhånden erfaret at der går en forfærdelig masse snak i den... ;o)

   Slet
 2. Dejlige stemningsbilleder! Og smukke havefruer :-)

  SvarSlet
 3. Selv tak for besøget, det var så hyggeligt, det glæder mig, at du siger på gensyn, vi ser jer gerne i haven igen. Måske kan du nu også lokke Karsten med til blogtræf næste gang.
  Jeg synes nu, at det er nogle fine billeder du har taget, og så endda med solnedgang :) Du er noget bedre til at tage billeder af mig end Hjemmets fotograf. Flot foto af mig, det er jeg svært tilfreds med. Hvis jeg må få det, kan det komme på facebookprofilen :)
  Knus og tak for besøget

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig bliver det et på gensyn... :o)

   Slet
 4. Samsø når det er bedst:) Lisbeths haveglæde og begges gæstfrihed skinner fint igennem dit indlæg her og du har fået nogel gode billeder i kassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla. Jeg måtte ud og lede efter branddammen i Nordby, kunne huske de smukke billeder du havde taget deroppe. :o)

   Slet
  2. Et gadekær var det vel nærmere... ;o)

   Slet
 5. Sikke dejlige collager fra pigen på Samsø - det ser ud til at have været et skønt træf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også... :o)

   Slet
 6. Hej Fru Friis.Tak for skønne billeder fra Høneballehaven og Samsø.
  Husker som var det i går jeg besøgte Samsø første gang.
  Det var bare sådan en øjenåbner for mig med det bloggertræf hos Lisbeth og Bent..............og alle jer dejlige havemennesker som jeg lærte at kende.
  Rigtig dejligt indlæg og rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har vist alle lært meget gennem blogverdenen. :o)

   Slet
 7. Det var i hvert fald en dejlig tur :-) Tak for godt selskab - og hvor var det hyggeligt at lære endnu en blogger at kende i real life.
  Kh, Karen

  SvarSlet
 8. For et sted!
  Fantastisk hage de har skapt..og takk for du deler med oss:)
  HAV(e)fruer i det grønne...det kan vi like:))
  Ønsker deg fine sommerdager,Jette...måtte solen skinne over ditt glade ansikt:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Inger Marie... :o)

   Slet
 9. Sikke da et helt vidunderligt indlæg, fantastiske billeder. Jeg var på Samsø i juni og fik slet ikke taget så mange billeder af resten af øen, så det var smukt at se.
  Også dejligt at se Høneballehaven portrætteret på en lidt anden måde. Skønt skue. Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...