torsdag den 11. juli 2013

Countryliv hos Lisbeth...


Det er ikke spor nemt at være en glad amatørhavefotograf.... Det må jeg igen og igen sande, når jeg kaster mig ud på havebesøg og bliver sluppet løs blandt lutter skønheder som råber på opmærksomhed! Se mig! Se mig... lyder det overalt, og med flyvende rullefald forsøger jeg at dække alle primadonnaernes ønsker om at blive fotograferet i den helt rette vinkel, så deres skønhed overstråler de små finesser som måske ikke er så heldige. 


Resultatet er som regel, at når jeg kommer hjem og gennemgår mine billeder, mangler jeg altid noget. Ofte er det de store oversigtsbilleder som er blevet glemt i skyndningen, eller flotte dele af en have set i helhed.

Sådan gik det også da Tante-touren fortsatte søndag morgen i solskin, med brunch hos Lisbeth (Countryliv).

Snakken gik lystigt over det veldækkede morgenbord med den skønneste udsigt til haven. (Foto... nej da!). I samlet flok og med fyldte maver, kastede vi os forventningsfulde ud i det nye grønne haveunivers, hvor bl.a. den dejligste havepavillion er et fokuspunkt som øjet bliver draget imod. (Foto... øhhhh næææ...).

Nu skal vi ikke dvæle ved det som jeg ikke har fotograferet, men følg med rundt og se hvad jeg fik i "kassen" fra endnu et dejligt havebesøg.

Vand i haven.
Det store betonkar og det lille fuglebad-med-fisk,
er begge hjemmelavede og meget fine.Bemærk brugen af kastaniehegn på terrassen...
SÅ fint!!!Til venstre: Terrassen set indefra drivhuset (med mere kastaniehegn).
Til højre: Indgangspartiet til det lille vægdrivhus.Det nye og meget flotte rosenindgangsparti.
Når roserne om føje år, lægger sig henover taget,
er der ikke et øje tørt hos den der besøger Countryliv... Udsigten fra pavillionen...

Jeg vil lige indskyde at det ikke kun er planter der kan være smule primadonnaagtige. Betingelsen for at lave disse indlæg fra Tante-touren, var at jeg ikke lagde fotos ud af deltagerne med dobbelthager eller mad i munden... (Som om det kunne eksisterer!!).  Faktisk har jeg et foto fra den smukke og hyggelige pavillion, hvor der i en skøn dobbelt gyngestol, sidder en dejlig havequinde med et lettere henført, saligt udtryk og næsten himmelvendte øjne (jeg nævner ingen navne Lene). Jeg forstår til fulde hendes salighed, når man sad der og kiggede ud i den dejlige have, men min chaufførkontrakt forbyder mig altså at lægge billedet ud.... sorry! 


Tænk at være hund et sted,
hvor vandskålen har indlagt potekøler....
Det er da hunde wellness!

Tak til Lisbeth 
for nogle skønne timer 
i din dejlige have. 
Måske jeg bliver nødt til at 
vende tilbage en anden gang, 
og få taget de sidste billeder... ;o)14 kommentarer:

 1. Jamen fru Fniis, du har skam fanget Lisbeths have ganske flot med de billeder, som du rent faktisk fik skudt. Jeg kan sætte mig ind i det med ikke at få taget billeder, for på den netop afsluttede havetour, opdagede jeg til min store skræk, at jeg ikke havde taget mange billeder første dag. (Anden dag tog jeg til gengæld over 200.) Jeg var ikke med hos Lisbeth søndag morgen, men inviterede mig selv få dage efter, for jeg ville lige se, hvad der var sket siden sidste år. Der var mange dejlige detaljer.

  SvarSlet
 2. Det er en dejlig reportage du har lavet fra Lisbeths have, og det lyder som om jeg skal være glad for at du ikke offentliggjorde billedet af den salige Lene :))

  SvarSlet
 3. Kære Fru Friis
  Selv tak for en dejlig reportage fra min have og i det hele taget fra den hyggelige weekend, hvor jeg ikke fotograferede hos nogle og det har jeg spurgt migselv om mange gange hvor jeg ikke gjorde. Jeg håber at se dig her en anden gang om ikke andet så fordi det er så hyggeligt at være sammen:o)
  Jeg bliver helt glad når jeg ser dine billeder for her ser da meget hyggeligt ud, haha.

  SvarSlet
 4. Jeg nyder dine billeder. Specielt synes jeg, at det du kalder
  "Udsigten fra pavillionen..." er dejligt og fuld af stemning.
  Jette

  SvarSlet
 5. Tak for turen igennem den smukke have.
  Gode billeder. Jeg har nydt hver enkelt.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Du har nu gjort det meget godt, og der ER da indtil flere ovesigtsbilleder. Jeg sidder mere og ærgrer mig over at vi aldrig kan få de skøre-skægge billeder af deltagerne, der hygger ved morgenbordet, kaffebordet osv... :) Nok mest fordi jeg lige kan forestille mig hvor umanerligt hyggeligt denne Tante-tour har været.

  Tak for historien og de gode billeder.

  SvarSlet
 7. Altid godt med et indlæg fra din hånd Fru Friis :) man sidder med et lille smil om munden. Og billederne? ja men dem var der da ikke noget i vejen med. Det ser ud til at Lisbeth har en smuk have, det kom nu ikke bag på mig :)

  SvarSlet
 8. De ikke eksisterende billeder kan jeg af gode grunde ikke bedømme ;-) men til gengæld er dem, du har taget, vældig fine. Det lyder som en skøn tour-gruppe, I har fået banket sammen. Hvor er det fantastisk, at I igen har arrangeret og gennemført en garden tour!

  SvarSlet
 9. Kære Fru Frøfis...fniis:o)

  Tusind tak for en dejlig reportage fra Lisbeths skønne og harmoniske byhave, som jeg også synes oser langt væk af at være en livsnyderhave. Jeg var totalt imponeret over, at der midt i byen kunne skabes et så intimt, lukket og fredfyldt haveunivers. Smukke beplantninger, lækre farvekombier og dejlige stilleben og opstillinger flere steder, gav haven ekstra meget atmosfære. Man mærker tydeligt, at hver en detalje er meget gennemtænkt og udført med meget kærlig hånd. Kærligheden til haven kunne jeg mærke helt ind under huden.

  Fru Friis, tusind tak for din diskretion. Det er godt du ikke laver kontaktbrud og viser alt for afslørende og obskøne deltager-billeder fra vores tour.

  Kære Lisbeth.

  En kæmpestor tak til dig og din mand for jeres store gæstfrihed, dejlige havefremvisning og for et ubegribeligt lækker mokost-bord:o) Godt Fru Friis ikke forevigede MIN tallerken:o) Den var nemlig GODT fyldt:o)

  Knus og kærlige tanker til hele Tour-holdet og endnu engang mange tak for skønt, berigende og hyggeligt samvær.

  SvarSlet
 10. Hej Fru Friis. Sikke en skøn have og tak fordi du deler det med os allesammen. Helt fint at være diskret!

  SvarSlet
 11. Hej Fru Friis
  Hvor jeg kender det der med at komme hjem og synes man mangler en masse billeder.
  Men din billedreportage er nu virkelig fin og hvor har du fået mange fine vinkler og detaljer med.
  Der ser DEJLIGT ud hos Lisbeth, hvilket du på bedste vis har fået videregivet her, jeg håber måske selv en dag at få lov at besøge Lisbeth i hendes smukke have - jeg nåede desværre ikke at komme forbi sidste år, da Lisbeth holdt åben have.
  God Weekend til dig.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 12. HI HI Fru Fniiiss :0) det er vildt skønt og læse dine beretninger. Jeg griner/smiler hele vejen igennem teksten og de vældig skønne billeder du fanger på din vej. Om der mangler nogle - nej da du har jo levende beskrevet det der mangler :0)).

  Tror mig og manden min er nødt til at "udvandre" fra Falster til Jylland, så jeg eventuelt kunne optages i damehavekomsammenklubben. :0)

  SvarSlet
 13. Dejligt med en ligesindet, det også glemmer alt om at tage billeder, og i stedet sætter hukommelsen på automatpilot! Nøj hvor jeg også kender det!!
  Men det til trods, har du da fået fanget nogle fine motiver fra Lisbeths have. I har da haft nogle herlige tanteture skal jeg lige love for! Jeg kan næsten høre latteren rulle herover til mig fra Lisbeth!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...