mandag den 1. juli 2013

Tante Touren fortsætter...

Nu er det vist på høje tid, I får fortsættelsen på tante-touren.

På sidste tour-stop om lørdagen, drog vi mod nordvest og en times kørsel ud af storbyen mod  Krea-krampen Lone. Nu kom vi virkelig ud på landet med høj himmel og store vidder.
Lone og hendes familie har et skønt hus i en s t o r, gammel have. Da familien overtog haven, var den godt groet til med store træer og buske. Lone er ikke bare superkreativ, hun har også det store overblik, så haven blev de næste 6 år stille og roligt klippet, nurset og rettet til. Det er gjort med respekt for det eksisterende og nu med mange flotte kig ud i den omkringliggende skønne natur, samtidig med at der er puslet om masser af fine detaljer i haven.

Tag med rundt i haven til et lille kig...


Mange steder var der udsigt til himmel og marker...Lone kan (også) noget med sten...
Midt i haven vokser en enorm Dronningebusk og ind imellem og henover den, vokser en kollo-enorm Helena Lykkefund med (cirka) en million-trilliard knopper i. Lige nu må den stå fuldt udsprungen og være fuldstændig fantastisk. Jeg ville ønske jeg selv kunne se den og vise jer den, men I må desværre nøjes med dette knapt så fantastiske foto, som kun giver et lille bitte hint...
Lone har pt sat sin blog i bero, men hun beder mig hilse alle, sige hun har det godt og kigger med på sidelinien på diverse blogge.


Tak til Lone fordi vi måtte kigge indenfor,
til superdejlig aftensmad, hyggestund, havesnak
og ikke mindst tourens bedste B&B... ;o)

(Touren fortsætter snarest til Lisbeth og Nette...)
16 kommentarer:

 1. Ja Lone kan noget med mange ting. Tak for turen til hendes have.

  SvarSlet
 2. Hej Jette- hvor I altså hygger. 🌸. Tak fordi du deler gavmildt ud af dine oplevelser

  SvarSlet
 3. Hej Fru Friis.Skønne billeder fra Lones dejlige have.Savner hende lidt.Det var da noget af en tur du var med på.......kun lidt misundelig.
  Håber jeg kommer op og ser Lones have på et tidspunkt.God dag knus jette

  SvarSlet
 4. Det er nu ikke så tosset at få tildelt rollen som chauffør, når det samtidig betyder besøg i så mange fine kendte haver :-)
  Spændende at følge med her på sidelinien, og se haverne fra en anden kameravinkel.

  SvarSlet
 5. En rigtig inspirerende have.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 6. Tak for medkikket hos Lone og jeres tantetour! Jeg saaaaaavner vores kreakrampe! Så hvis du, Lone læser med her, så kramme-ram fra mig! <3

  SvarSlet
 7. Skøn have. Sikke nogle udsigter!

  SvarSlet
 8. Jamen det er altså også en fantastisk have hun har den gode Lone. Skønt genkig. Tak for endnu en herlig tur!

  SvarSlet
 9. Dejligt gensyn med Lones smukke have, hun kan helt sikkert en masse kreative ting, som jeg ikke aner en dyt om hvordan man gør. Jeg kan høre jeres snak og latter for mig og er ikke som sådan misundelig, for det er jo ikke pænt, men vældig glad for at være med på sidelinjen her i din fortælling - så du fortsætter bare deruda'...

  SvarSlet
 10. Kære fru Fniis

  Tak for et dejligt genkig i Lones park. Ja, det er helt utroligt, hvad hun overkommer hende Superlone :-)

  SvarSlet
 11. Kære Jette.
  Sjovt at se min have "gennem dit kamera" ... Du har ret, Lykkefund blomstre noget så smukt lige nu og hvis jeg var hjemme ville jeg sende dig et foto :-)
  Ha' en dejlig sommer.

  Kram retur til dig Marianne :-)

  SvarSlet
 12. Kære Jette.
  Dine billeder viser så smukt Lones kreative gen. Hendes have er proppet med spændende opstillinger og der er så meget at se på når man bevæger sig rundt i haven. Der er ingen tvivl om at Lone har lagt et kæmpestort arbejde i denne have. En skøn landhave midt i Danmarks smukke natur:o)

  SvarSlet
 13. Kære Jette.

  Tusind tak for endnu et dejligt indlæg om vores skønne tur til østvendte øer og sjællandske møer. Hvor var det dog en dejlig tour, vi havde.

  Kære Lone-pigen.

  Rigtig mange tak fordi vi måtte komme og se din dejlige park. Det spændende ved din have er, at den er det, som jeg kalder for en "dekorations-have", men der var også meget land-art over den. "Lones Hulehave" kunne man med rette kalde den. Din have var utroligt spændende at gå på opdagelse i. Den pirrede en jydes nysgerrighed til det yderste. Alle krinkelkroge, huler, gemmesteder, rum, og åbninger ud mod det smukke landskab måtte udforskes.

  Desuden nød vi den forkælelse, som dit store og veludviklede omsorgsgen bød på. Vi sov på byens bedste B&B for gardenlovers og tusind tak for lækker mad, havefremvisning, hyggeligt samvær, husrum, hjertevarme og planter.

  Kys og kram til jer begge

  SvarSlet
 14. Tak for rundturen i den fine have.
  Dejligt udsigt ud over marken.
  Ha´ en god havedag.

  SvarSlet
 15. Så herlig å kikke inn til Lone igjen!...savner hennes kreativitet...her i bloggland:)
  For en deilig dag dere måtte ha:)
  Hyggelig at valmuene nytes der nede også..og ønsker deg en nydelig sommer videre:))

  SvarSlet
 16. Skønne, skønne billeder fra jeres tante-tur - nu fik jeg endelig luft og ti til at kigge med. Det er nogle skønne steder I har gjort holdt må jeg sige og jeg glæder mig til de næste stop ;0)

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...