onsdag den 11. maj 2016

Give away på en solskinsdag...


Solen har skinnet fra en skyfri sommerhimmel, i snart en uge. Hele haven er eksploderet i jubelscener og man skal være hurtig, for at få det hele med. Bliver det vejr ved meget længere, råber vi snart på regn! Og nu er jeg ved at komme frem til emnet... ;o)

Jeg har fået mulighed for at uddele en give away, igennem netbutikken "Den frodige have" i anledning af at de har skiftet navn til: ISologRegn.dk
Gaven er en GardenGirl poncho, perfekt til det danske bygevejr. Regnponchoen er lavet i et let materiale, med en løbegang bagpå, så man kan tilpasse faconen og ikke bare ligne et telt! Og så er der trykknapper i siderne, så den er nem og hurtig at tage på og af. Den hører med i GardenGirls Denim serie, som er knapt så romantisk som de øvrige linjer.


Det er da sådan et stykke beklædning, rigtig mange af os, kan se sig selv i. En af jer kan drage velklædt og velforberedt ud til sommerens plantemarkeder, uden at lade sig kue af en byge. 

Alt du behøver at gøre, er at skrive en glad sommerkommentar, hvorfor lige netop du mangler en GardenGirl regnponcho. Jeg udtrækker en vinder søndag aften og gaven vil blive sendt til dig, direkte fra GardenGirl. 

Jeg slutter lige med et par fotos fra haven, bare så I kan se at der stadig er liv i den... ;o)

Glæder mig til at udtrække en vinder... :o)


Opdatering Søndag den 15. maj 2016:

Som skrevet står i kommentarfeltet, blev I alle udstyret med et nummer. Min datter fik derefter fornøjelsen af at skrive et nummer mellem 1-17, helt uvidende om hvad der foregik. Hun vaklede meget, mellem hvilket tal hun havde mest lyst til at skrive - men til sidst valgte hun:Nr. 8 er Lene!
Stort tillykke til dig. :o)


40 kommentarer:

 1. Dejligt at se, at der stadig er liv :) Det er der ikke mange steder mere. Nå men sådan en Garden Girl Poncho vil være rar at have, hvis det bliver uvejr, når vi skal til Kolding, men kan jo aldrig vide. Sidste år var det godt, men for to år siden blev vi temmelig våde alle sammen, min regnjakke kunne ikke holde regnen ude, og regnbukserne lå i bilen, som holdt langt væk.
  Nå men vi ses - dog ikke på instagram :)

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHA... Lisbeth! Lige netop på Grundlovsdag 2016, kan vi umuligt få brug for en poncho!! Det bliver strålende vejr, altså som i solstråler!! ;o)

   Slet
 2. Ja alting er godt nok kommet i gang. Regnen skal jo nok komme før eller siden og så er det jo smart med sådan en fin poncho, for som der siges: " der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning" 🌧

  SvarSlet
 3. Uha sådan en kunne jeg godt bruge, da jeg går i haven uanset vejret. Hav en skøn uge med masser af sol.

  SvarSlet
 4. Jeg kender det godt, når man har travlt er det svært at nå det hele, jeg når ikke alt i blogverdenen, haven tager sin tid og jeg er træt med træt på, når jeg går ind. Jeg kunne godt bruge sådan en regnponcho, da jeg er nødt til at gå ude uanset vejret, med vores havestørrelse.
  Ellers er det smukke billeder du har lagt på, denne årstid bliver man aldrig træt af, den bekræfter lovet i yderste instans :-), kh Margit

  SvarSlet
 5. Som ny husejer ser man sit snit til at komme i haven uanset vind og vejr. Der er ikke noget mere meditativt end at trisse rundt i nusse om de små planter. Og hey - er jeg den eneste der bliver motiveret af at høre lyden af skvadderkålrødder der hives op i lange bane ��

  SvarSlet
 6. mojn Friis
  skønt at høre fra dig igen :) - og selvfølgelig (håber jeg) ses vi igen i Kolding på grundlovsdagen :) :)
  - den fine Garden Girl Poncho kunne være en perfekt gave til min kone ;)

  SvarSlet
 7. Kæreste fru Friis - sikke skønne billeder fra din have og til og med også udlodning af gave!
  Det ville være dejligt at have denne regnponcho i tilfælde af at det bliver regn når jeg skal ud og se på haver denne sommer - man kan jo aldrig vide...
  Ha' det rigtig godt, jeg glæder mig til at se lidt mere fra din skønne have:-)

  SvarSlet
 8. I sol og regn skal vi i haven, og til regnvejret kan jeg godt se mig selv iført den skønne poncho :).
  Knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke Lene, du er den heldige pamjulefis... :D

   Slet
  2. Jubiiiiiii ..... hvor er det dejligt. Det er jeg superglad for :). Du har vist min adresse?

   Slet
  3. Kære Lene - stort tillykke, det er dig så vel undt da jeg jo har haft dit regnslag i to år. Nu behøver jeg ikke have helt så dårlig samvittighed;)))

   Slet
 9. Jamen det er da lige mig, nu jeg har fået et barnebarn, der elsker mormors have og skal derud udanset om det regner eller hvad. Så mormor må med - UDEN regnfrakke :)
  Knus Lotte

  SvarSlet
 10. Jeg har tit kigget på garden-girl tøjet, men jeg er altid bakket ud igen, fordi det er en tand for tøset til mig, som er lidt for mandhaftig :) Men den regnponcho kunne jeg lige præcis godt se mig selv med. Jeg ville da være den chikkeste på alle havevandringer. Og tænk, hvis der på mine gamle dage pludselig var én der piftede efter mig.
  Nå, der rendte fantasien, men jeg vil gerne være med i lodtrækningen.

  SvarSlet
 11. Hej Fru Friis.Ja !!! den regnponcho kan jeg da også lige se mig selv i.For elsker at gå morgentur i min have uanset vejret.
  Og den er nok mere mig end alt det blomstrede garden Girl.Så krydser da alle min haveredskaber på at det er mig der vinder.Rigtig dejlig aften Knus Jette

  SvarSlet
 12. Jeg vil rigtig gerne være med i lodtrækningen. For hvis regntøjet er på plads, er jeg sikker på vi får solskin.

  SvarSlet
 13. Sol-sol hilsen fra Nord
  til deg Jette som stråler der sør...
  hva gjør det om det regner eller snør...
  En poncho til all slags vær...
  å..hvor den hadde blitt meg kjær!

  SvarSlet
 14. Sådan en poncho ville jeg elske at kunne trække over både når jeg skal på haverundtur i egen have og ned til min køkkenhave.
  I Kolding får vi helt sikkert ikke brug for den, vel ?

  Ja, det går stærkt lige nu, men hvor er det dejligt at solen og varmen er kommet - nyder dine smukke billeder af glade blomster.
  Knus

  SvarSlet
 15. Var det forrige år, hvor vejret gjorde, at vi lignede druknede mus? Hvis vi havde haft sådan et dejlig regnslag, havde det måske været mindre uheldigt for vores udseende.
  Jeg tror vi er mange der efterfølgende har haft fat i vejrguderne og fortalt dem at vi ikke ønsker en gentagelse.

  SvarSlet
 16. med denne, kan jeg gå ude alle dage - uanset vind og vejr (læs ingen undskyldninger mere)
  det bedste sommer hilsner
  jane z

  SvarSlet
 17. Jamen der var jeg sørme heldigt sådan at komme på besøg hos dig. Jeg er da også én af dem, som ikke kan leve uden regnponcho'en, som både helt sikkert skal hænge i havestuen klar til at tage på, når jeg skal en nydelsestur rundt i en regnvåd og frisk have, hente grønt i urtehaven eller åbne/lukke for hønsene hver eneste dag.

  SvarSlet
 18. I har nu fået tildelt et nummer. Jeg beder nu min datter, om at skrive et nummer mellem 1-17. Hun er ganske uvidende om hvad jeg har gang i. Foto og resultat følger om et øjeblik. (Trommehvirvel sættes igang...)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...