lørdag den 2. september 2017

Havebesøg hos Sussinghurst...

Søsterturen fortsatte direkte fra Sofiero til Sussinghurst. Altså Sussi's Sussinghurst på Sjælland. (Der var rigtig mange s'er i den sætning... ;o) )

Jeg har fulgt Sussis blog i mange år, og elsker hendes knastørre humor, som hun gladeligt strør om sig i blogland. Men først til blogtræf i Geografisk Have i juni, lykkedes det mig at møde hende i virkeligheden. Så er det ekstra sjovt, at det også lykkedes at besøge hendes smukke have det samme år. Sussi er et beskedent menneske og hvis der bliver rettet en kameralinse mod hende, springer hun som en gazelle. (At jeg alligevel har et par fotos, forbliver som en hemmelighed mellem dig og mig, og jeg tør under ingen omstændigheder offentliggøre dem.) Derfor går vi bare direkte i haven, som jeg håber I vil nyde lige så meget, som min søster og jeg gjorde.


Man kommer direkte ind i den fineste lille køkkenhave.
Her er både plads til hygge, afgrøder, skæreblomster og espaliertræer.
Bemærk især den smukke buksbombænk.  


Et kik ned igennem haven, med formklippede træer og buske.
I midten den fineste pavillion indhyllet i blåregn.

Sussi's sidste nye haveerhvervelse. Det lille "skilderhus" til haveredskaber.
Det klæder virkelig haven, sammen med alle de andre
personlige finurligheder, der findes. 

Små hyggelige rum og finurlige opstillinger.


At Sussi også kan lide frøer, taler kun til hendes fordel... ;o)


Hov! En frø mere... og en lamsebase!
Her er bare så hyggeligt.

Tusind tak til Sussi og hendes Overgartner, 
for hjertelig gæstfrihed og forplejning. 
Det var en herlig formiddag. :o)

PS. Søsterturen fortsætter til Linda's Casa Rosen, men det blev der ikke plads til i dette indlæg. Fortsættelse følger...

7 kommentarer:

 1. Hvor skønt for jer at I kunne få et besøg indlagt hos Sussinghurst, jeg er også vild med hendes humor og dejlige indlæg. Hun giver den godt nok også gas med fine opstillinger og påfund, det er meget dejligt at se.
  Tak for turen i frøbo nr 2 😊

  SvarSlet
 2. Ja det ser flot ud i Sussinghurst haven, godt I kom derhen, så vi andre kunne komme med. Humor skal der til, det kan vi lide :)

  SvarSlet
 3. Tak for turen til Sussis have som jeg også har fulgt i alle de år jeg har fulgt havebloggere. Jeg mødte Sussi (som hun vidst slet ikke hedder?) da hun kom til åben have her, og da havde jeg desværre så travlt at jeg ikke nåede megen snak.
  Men jeg er vild med de finurligheder som dukker op imellem de flotte anlæg i haven, flot potager og det der skilderhus er jeg helt vild med :-)

  SvarSlet
 4. Tak for de flotte billeder. Haven ser rigtig spændende ud. Den kunne jeg også godt tænke mig at besøge:)

  SvarSlet
 5. Hvor var I dog heldige sådan at få lov til at besøge denne smukke have. Jeg har også fulgt hendes blog i flere år, og mødte også Sussi i Geografisk Have i år:)

  SvarSlet
 6. Hej Fru Friis

  Alletiders med besøg i sådan en spændende have!

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 7. Ser ud som om du har fundet dig en soul mate i Sussis skønne have - et frøfællesskab. Tak for dejlige billeder fra en finurlig have!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...