tirsdag den 16. januar 2018

Frøboet fester...

Så er Frøboet sprunget ud af sin lange vinterdvale og back in business!

Den sidste uge har jeg holdt ferie, da vi er rendt ind i en stime af tal, som skulle fejres i en eller anden grad. Og det kan altså godt være hårdt arbejde, når julesulen dårligt har lagt sig endnu. Så nu får I en historie fra den lidt mere private del, krydret med fotos som har en smule haverelevans. 

For 25 år siden skulle vi have vores yngste datter døbt. I december kunne vi ikke overskue det, så vi trak det ind i januar. Da vi nu alligevel skulle have samlet familien, kunne vi lige så godt blive gift ved samme lejlighed (lidt lavpraktisk har man vel lov til at være, og vi havde været forlovet i 8 år!!) og måske ligefrem holde hele baduljen på min fødselsdag, den 15. januar. Vi blev dog enige om at de stakkels gæster ikke skulle stille med gaver til 3 anledninger, så vi lagde dåb og vielse en uge før, den 9. januar. Først for ca. 10 år siden, gjorde vores datter os opmærksom på at jeg fyldte 60 år en uge efter vores sølvbryllup!! GISP... så skulle vi alligevel have slået det hele sammen!

Og tiden gik og vi skulle tage en beslutning. Det blev til at vi holdt kortene tæt ind til kroppen, hvad angik sølvbrylluppet og så kunne jeg blive fejret på min runde dag. Planen gik på at tage til Hamborg og fejre os selv, men lørdagen inden skulle vi lige passe de to børnebørn en formiddag. Vi stillede på børnebørns-matriklen iført morgenhår og hjemmebukser og med praktiske planer for resten af dagen. Stor var vores undren derfor, da der pludselig lød horntrut fra stuen og fra sofakrogen kom den nærmeste familie syngende frem. Der blev vi godt nok stille og en lille tåre sneg sig frem i øjenkrogen. 


Når vi nu ikke fik æresport derhjemme, fik vi den istedet på surprise morgenbordet.
Og bilen var tæt pakket med bla en to meter høj bambus, da vi kørte hjem.
Sikke en overraskelse!

Og vi tog til Hamborg et par dage, hvor vi fejrede os selv med musicalen "Løvernes Konge" og fik nye vielsesringe, om smeltet fra ringe der havde betydning for os begge. 
Vel hjemme igen skulle stuen tømmes til gæster. Og det lykkedes og dagen var, set fra mit perspektiv, fuldstændig overvældende og festlig. Ingen sag at få et 6-tal hægtet på sig, med sådan nogle dejlige gæster. Huset blev fyldt med blomster og buketter. Bordet blev pyntet enkelt, med et tema som skulle ligne at jeg havde plukket friske blomster ind fra haven. Bordkortene var friskplukkede blade fra Laurbærkirsebær. Det fungerede rigtig fint altsammen.


Og have relaterede gaver blev det også til. Udover de smukke buketter, fik jeg et luksus drivhusforklæde, en hjemmestrikket plaid til drivhuset og en frøfætter. En foderkugle der kan hænge på vinduet og sidst men absolut ikke mindst, en ny havebænk. Skønne, skønne ting til haven, man kun kan blive glad af. Fotos af Bananbænken og fuglefoderkuglen, har jeg lånt på nettet.


For at det ikke skal være løgn, så fejrede Frøboet også at bloggen gik ind i sin 8. sæson i december måned. Så nu er der fejret og sagt tillykke efter alle kunstens regler, på denne matrikel. Nu starter hverdagen igen og jeg er ved at gøre klar til flere blogindlæg. Væk er min skriveblokering, nu skal I se de ting jeg ikke nåede at vise fra i sommer.

Foto sakset fra Frøboets 1 års fødselsdag!


På snarligt genkik! ;o)

17 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med "det hele"
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med det hele, Jette! Det lyder aldeles overvældende og skønt! Dejligt, det blev, som I gerne ville have det. Vi har også et ret festligt 2018 foran os - dog spredt ud over året. Manden fylder 60 i marts, vi har sølvbryllup til efteråret og den mellemste skal konfirmeres til april. Foreløbig lægges der planer for konfirmationen - 60 års dagen bliver forbigået i tavshed og sølvbrylluppet ved vi ikke rigtig, hvad vi skal stille op med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, I har da også fået et par ting banket sammen. Jeg kan tydeligt genkende tankerne, men det løser sig som regel på bedste vis. :)

   Slet
 3. Ja men hvor er det da dejligt at have dig tilbage på bloggen igen, du har været savnet.
  Tak fordi vi kom med til alle festlighederne, hvor I blev fejret så fint, det var hyggeligt at høre om, også om tåren i øjenkrogen, det havde jeg vist ikke kunnet nøjes med.
  Kære Jette og Carsten hjertelig tillykke med det hele.
  Godt at høre at skriveblokeringen er overstået.
  Knus fra Samsø

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde fru Høneballe. :)

   Slet
 4. Tillykke til dig og Carsten med ægteskabsjubilæet, det var da dejligt at I alligevel blev fejret og så på,den overraskende måde. Tak fordi du deler ud af festlighederne, og sikke fint du havde pyntet bordet. Tillykke med de andre tal også 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Dejligt at have dig tilbage.
  Knus

  SvarSlet
 5. stort tillykke med "alt" :) :) - og velkommen tilbage på bloggen :)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med alle festlighederne. Smukt bord, lige efter havehjertet. Dejlige nye ting til haven, så er i klar til en ny sæson.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 7. Jamen ja Fru Friis: Tillykke med det alt sammen:)

  SvarSlet
 8. Festligt og fornøjeligt, lige akkurat som jeg forestiller mig at det er at være Fru Friis - glæder mig til at læse dine reportager fra haven, og hvad du nu ellers har på hjertet.

  SvarSlet
 9. Tillykke og rigtig meget tillykke - med det hele Jette :)
  Glæder mig til fortsat at læse med hos dig i fremover.
  kh Susanne

  SvarSlet
 10. Tillykke tillykke tillykke med det hele :)

  SvarSlet
 11. Det er dejligt at have dig tilbage igen - og i storform ovenpå alle festlighederne! Mange tillykker med det hele!
  Jeg går også ind i mit 60'ende år i år, og overvejer lige nu hvordan det kan fejres. Vi har også en del festdage oveni hinanden her... Så tak for lidt inspiration!

  Glæder mig til nye blogindlæg fra din hånd.
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ting kommer oftest i klumper,- sjovt nok! God fornøjelse med jeres festdage. :o)

   Slet
 12. Tusind tak for alle jeres søde tillyk'er! Det varmer det aldrende havehjerte... ;o)

  SvarSlet
 13. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...