lørdag den 1. oktober 2011

Oktober-morgen-stemning


Ha' en dejlig dag derude, 
hvad end den skal gå med... :o)

13 kommentarer:

 1. Tak ;) Hvor er det dog dejlige billeder, jeg måtte også lige ud i morges og nuppe lidt morgen tåge billeder, meget meget smukt, Dejlig dag til dig også :)

  SvarSlet
 2. Ja... det er et vidunderligt lys. Faldt også i kamerafælden og fangede lidt fotos i år.

  Håber du får en skøn dag. Hvad er det for et træ du har i plænen. Det ser godt ud.

  ;)
  Eva

  SvarSlet
 3. Dejlige fotos fra din skønne have! Er helt vild med træfadet på første billede, mums... Og min dag skal bruges på løg-indkøb i Fole - ses vi? ( også åbent hus imorgen - men det er eneste gang i år! )

  SvarSlet
 4. super gode morgen billeder:) Anne Gine

  SvarSlet
 5. Fine fotofangster af edderkoppespindene, det er et stykke imponerende entreprenørkunst, værre er det med det flyvende sommer, æv, at få dem lige i hovedet på sin vej til cykelskuret

  SvarSlet
 6. Skønne billeder af skønne morgener, vi labber de dejlige sommerdage i os.

  SvarSlet
 7. Lækre stemningsbilleder. Der kan være en næsten magisk skønhed over morgner. Spindene har du da også fanget rigtig godt.

  SvarSlet
 8. Det har du fanget fint. Hvad er du ved at måle op til med den lysegrønne snor ? Ny pool ?

  SvarSlet
 9. Kære:
  Eva, træet er en japansk kirsebær, iøvrigt mit yndlingstræ :o)

  Sussi, ja det er altid sjovt at gå lige ind i et spind, jeg ser straks for mig den tekop-store fætter der nu må sidde i mit hår... :o/

  Frøskuffen, det bliver ikke til pool denne gang, blot endnu et bed så jeg kan illuderer en allé ned til bænken. Lidt landadelig har man vel lov til at være... ;o)

  SvarSlet
 10. Der en en helt fortryllet stemning over dine billeder med tågen og edderkoppespindene.
  Skal du have bed i hele firkanten med den gule snor? For så siger jeg, Wow! :-)

  SvarSlet
 11. Kære Jette, hold da op en stemning - fantastisk vue ud over din have. Sådan var det også her i Bagsværd - glemt var al tristhed over at sommeren var så elendig. Vi tog på en vidunderlig tur i Københavns gader og i aftes sad vi i baghaven med bål og hyggede. Rigtig god søndag til dig fra mig:o)

  SvarSlet
 12. Helt vidunderlige billeder. Jeg var også dybt imponeret over dine lange kig, da jeg besøgte dig i sommers. Det er en meget fin udsigt kulisse til haven.

  Træet gad jeg godt trylle en anelse ned i størrelse og hjem til mig selv. Edderkopperne kan du godt beholde, men deres spind er smukke. Jeg basker selv vildt om mig, når jeg om morgenen går ned ad den lille smalle sti til min have, for edderkopperne har haft susende travlt.

  Sad lidt og spekulerede over dine afmærkninger på græsset, men det har du jo allerede svaret på. Så nu kommer næste spørgsmål:

  Hvad skal der være i det bed?????

  SvarSlet
 13. Så flott oktoberstemning...lyset er så mild og bløtt på denne årstiden:)
  Nydelige spindelvev:))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...