tirsdag den 22. maj 2012

Frø Flimmer...

Frøfætrene Froggy Friis er flyttet ind... &lt:-P fest

På samme eftermiddag - altså idag - flyttede 3 fætre ind med kort mellemrum. Tre forskellige størrelser var de muntre fyre. Det blev til et par baner rygcrawl og en enkelt bane brystsvømning, herefter puttede de sig mellem stenene og lå og kiggede op på himlen... Nu er det altså sommer! :o)


Ja-ja... jeg ved godt at for jer der har rigtige søer og damme i haven, er det her ingenting. Men med et lille spejlbassin på 150 x 75 x 15 cm er det altså stort med hele 3 lejere iført svømmevinger... ;o) 

16 kommentarer:

 1. Altså fru Friss, jeg forstår simpelthen ikke din kærlighed til de slimede væsner, men hvor er det dejligt at de gæster dig, nu da du har dine lyster;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Karina, kig på de smukke brune øjne og de henrivende fødder... ;o)

   Slet
  2. Fødderne ligner min mands, så sådan nogle kigger jeg på hver dag :-))

   Slet
 2. Hvordan får du dem til at flytte ind? Jeg ville med glæde grave et lille vandhul i den sparsomme græsplæne, hvis jeg var sikker på, at der ville flytte tre frøer ind.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. De kom bare af sig selv, men de første to år startede med en frø. Sidste år havde jeg 3 sidst på sæsonen, - hvad kan det ikke udvikle sig til... ;o)

   Slet
 3. Tillykke med frøernes ankomst, hvor skulle de ellers bo, hvis de ikke skulle være i Fru Friis´ Frøbo :o)

  SvarSlet
 4. De er da skønne! Kys en frø og du får en prins! Hva mon der sker hvis jeg gir Tudsie et kys!? :-))
  Håber de blir rigtigt længe i dit bassin!

  SvarSlet
 5. Tillykke med familieforøgelsen, de er da skønne. Dejlige billeder af veldresserede frøer.

  SvarSlet
 6. Fantastisk og hyggeligt, det lyder som om de har kvækket et rygte om at der er godt at være hos fru Friis - bare vent og se der kommer garanteret flere:)

  SvarSlet
 7. Tillykke - det må skyldes navnet på din blog! Selvfølgelig vil de da gerne bo hos dig - bare navnet fortæller, at de er velkomne.
  Jeg synes det er hyggeligt med liv i haven være sig fugle, frøer og andet godt. Sidste år havde vi en tudse i forhaven - absolut ingen vand der. Men den kom ned i baghaven og pjaskede i fuglebadet i skumringen, hvor vi mødtes når jeg vandede blomster.

  SvarSlet
 8. Ha ha jeg høre nu heller ikke til dem, der har den stoooore kærlighed til frøer, men da min skønne Brownie (koi) var ved at køjs i en pæn størrelse i bassinet i dag fik jeg nu altså ondt af den bette frø. Bare rolig Jette, den kom hel op på land jorden igen. Vi har tit besøg af Froggy's fætre her i dammen, og dem kan jeg acceptere. Værre er det med snogene. Bvadr!!
  Iøvrig er det nogle dejlige billeder af familien :-D (fnis)

  SvarSlet
 9. Det er dejligt med få levende væsner i sin have. Så ser man dem mere. Hos os er det Vinbjergsneglene der varsler forår. Man ser dem to dage og derefter er de væk under bladene. Man kan være heldig at møde dem hen over græsset en regnvejrsaften. De har endda navne: Søren og Sørine.

  SvarSlet
 10. Jeg forstår udemærket din begejstring. Jeg har også en lille dam, og de tre frøer og den ene salamander, vi har spottet i år, får vores fulde opmærksomhed ;-)

  Tak for mødet IRL i lørdags. Det var super hyggeligt :-))

  SvarSlet
 11. Jamen så trevligt med levande grodor! Figurer och statyer är ju väldigt fina men riktiga livs levande är ju något alldeles extra! Hoppas att de bor kvar hos dig i sommar.

  Kram

  SvarSlet
 12. Det ser altså så hyggeligt ud med dine fine nye beboere i dit bassin - det må være tegn på at det er noget godt frøvand du har ;)

  Held og lykke med familieforøgelsen :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...