tirsdag den 29. maj 2012

Plantemarked-blogtræf...Kom og vær med til en hyggelig dag i 
fantastisk selskab på 
Danmarks smukkeste plantemarked!

Geografisk Have åbner kl. 10 og lukker kl. 17. Det er klogt at komme i god tid hvis man forventer at bruge Havens parkeringsplads. Ellers parkeres der rundt om på villavejene, (- du kan evt. smide lidt brødkrummer ud, så du kan finde tilbage til bilen... ;o) Snup en kop kaffe mens du venter i køen, det er helt normalt!

Vi (Ulla, Susanne og undertegnede) stiller en pavillon op og Ulla har kreeret et banner så vi er ikke til at overse! Jeg har tidligere udpeget nedenstående placering, men om den helt holder kan jeg ikke love, da Haven vist nok laver lidt om på bodernes placering i år, men jeg er sikker på vi finder hinanden.
For at alle kan nå at komme frem og få handlet igennem imens udvalget er størst, mødes vi fra kl. 12 og et par timer frem.

Oprindelig lovede vi at sørge for kaffe, men der tog vi vist munden for fuld. Vi holder dog stadig fast i at serverer lidt sødt, medbring evt. selv nødrationer der dækker dagens behov og så kan vi jo indtage lidt i fællesskab. Det er også muligt at købe til livets ophold i Havens Cafe Geo. Et tæppe at sidde på vil også være en god idé.

Har du mulighed for at lave et kreativt navneskilt til dig selv, er det jo helt fantastisk. Og hvis du ikke har tid og lyst til den slags udfoldelser, så medbringer vi en rulle tape og en spritpen så du hurtigt kan blive opdateret med navn!

Nu mangler vi så bare at vejret bliver fantastisk og at rigtig mange har lyst til at møde op. Måske du allerede har meldt dig til oppe i højre hjørne, ellers må du rigtig gerne gøre det. En kommentar herunder som afslører hvem der kommer, kunne også være rigtig dejligt.
På hjertelig havegensyn 
og Blogtræfudvalget glæder sig SÅ meget til at se jer!


34 kommentarer:

 1. Nu er den vist sevet ind....hihihi. Ingen undskyldning for ikke at vide at der er blog-træf!
  Tror lige jeg laver endnu en reklame i morgen ;O))i tilfælde af at nogen skulle have overset at der er plantemarked og blog-træf i Kolding.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja-ja... den er god med dig!!! Vi kan jo ikke ha' at nogen bagefter kommer og siger at de ikke havde set det var nu...!! ;o)

   Slet
  2. næh, du - lad os på reklamer på alle 3 "kanaler" - det giver mest for blog-licensen :)

   Slet
 2. Hej Fru Friis.desværre!London trækker mere i denne omgang.
  men håber i får en rigtig god dag,og vejret er
  med jer.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. London lyder nu heller ikke så tosset, - så du er tilgivet ;o)

   Slet
 3. Øv øv står i flytning, så må melde pas. Jeg håber på at kunne komme med en anden gang. Mon ikke du sætter billeder på bloggen, så man kan følge hvordan dagen gik...

  Deneksperimenterendehave - Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. I heldigste fald kommer der så mange billeder at vi ikke orker at se dem... ;o)

   Slet
 4. Dette blir da helt topp!!...ønsker dere en flott dag:))

  SvarSlet
 5. Øv kan ikke :( Hvad med at lave noget til Garden Living Fair i Hillerød piger??

  SvarSlet
 6. Jeg kommer selvfølgelig - med eller uden navneskilt ;0)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Ih-hvor-blir-det-altså-spændende!
  Jeg glæder mig:)

  SvarSlet
 8. Jeg kommer også, gad vide om jeg finder en p-plads, når vi kommer så sent. Men da vi først kan være der ved 11 tiden, bliver der ikke meget tid til at handle for os. Så måske er vi der ikke lige kl. 12.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. I skal nok finde en plads Lisbeth, bare hold ud. Der er altid nogen der kører igen. Vi ses :o)

   Slet
 9. Ja, jeg kan desværre ikke være med i år, da jeg ikke bare befinder mig i en anden tidszone, men på et helt andet kontinent den dag, men jeg håber I får en helt fantastisk dag. Og jeg glæder mig allerede til hvert eneste af de million-trillion billeder - sørg nu for at tage riiigeligt! :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 10. Jeg kommer - forhåbentligt med min mor på slæb, tør ikke gå i byen alene ;) Håber hun må komme med i teltet til en kop kaffe, skal nok sørge for hun opfører sig ordentligt!
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 11. Ja jeg kommer desværre heller ikke, men det skal jo ikke forhindre jer andre i at tage en masse dejlige billeder, så man kan være med pr. langdistance......God fornøjelse til alle jer!
  Masser af have-kram

  SvarSlet
 12. Vores ældste barnebarn har fødselsdag på grundlovsdag og bliver 4, så der er ingen tvivl om, at hun kommer først. Vi har ellers været faste gæster i Kolding tidligere.

  SvarSlet
 13. Jo jo det går jeg ikke glip af. Glæder mig så meget. Spændende hvor mange blogger der dukker op. Vi ses, kommer nok med bus . Så må jeg de hvor længe jeg holder..

  SvarSlet
 14. Jeg kommer - og glæder mig - JUBIIIIIIII!

  SvarSlet
 15. Jeg kommer også og jeg glæder mig til at møde alle I andre :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I skal være hjertelig velkommen på vores stand for at se springvand vi har et enkelt med og vores søde guldsmede og bier i kobber og messign.

   Hvis I vil købe andet end planter ;D

   Slet
 16. Jeps vi ses ... Godt jeg ikke drikker kaffe, nu hvor I ikke kan finde ud af at lave det i jydeland :-)
  Knuzzzzz

  SvarSlet
  Svar
  1. I jydeland har vi den bedste kaffe der findes i Danmark. Det er 'Selv-henter Kaffe i Cafeen' ;O)

   Slet
 17. Hej fru Fniis :-D
  Selvfølgelig ses vi og jeg glæder mig til til at se dig og andre :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 18. Hej Fru Friis. Rigtig god fornøjelse, jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig hyggeligt og udbytterigt. Desværre skal jeg arbejde hele dagen, så jeg kan ikke være med,men glæder mig til at læse og se billeder fra dagen.

  SvarSlet
 19. Jamen, fru Fniis som du igen giver den gas. Jeg kommer ..... hvis da ikke min halsbetændelse udvikler sig :0)

  SvarSlet
 20. Du kan tro vi ses !!! Trussel... ;))

  SvarSlet
 21. Hejsa.
  Jeg dukker op på et eller andet tidspunkt. Har nogle ærinder først der skal ordnes og så må jeg se hvordan logistikken fungerer da jeg aldrig har været til plantemasrkedet i Kolding før.
  Vi ses
  Helga

  SvarSlet
 22. Jeg kommer også :o) Og jeg GLÆDER mig til at se alle jer havetosser ;o)

  SvarSlet
 23. Jeg kommer og jeg glæder mig.

  Vi ses.

  Malene, Lad romantikken blomstre

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...