onsdag den 12. november 2014

Da Fru Pedersen gik i sort...

For ca. 3 uger siden sad jeg og nørklede med collager, fra et sommerbesøg i Fru Pedersens have. Som altid er det superhyggeligt at sidde og komponerer disse collager og genkalde sig stemningen fra et dejligt havebesøg.

I soveværelset stod min seng og forsøgte at overbevise mig om at der skulle soves, men jeg blev nødt til lige at forberede de sidste billeder og så skulle der bare lige laves en smule tekst.

P L I N G...
- sagde computeren, 
efterfulgt af et hurtigt lysglimt 
samt larmende tavshed!


Jeg har normalt ikke problemer med at udgyde Kaptajn Haddock eder, men i dette tilfælde lignede jeg vist mest en pausefisk fra de hedengangne DR akvarium ved teknisk uheld. Der var kun én sætning der gav ekko i min hjerne: "Hvornår har du sidst lavet back-up, Fru Friis?" Og jeg kendte godt svaret...!

I skal nok nøjes med at få den korte version af historien. De sødeste mennesker, mødt på facebook, ofrede en lørdag og reddede mine data (Læs: 5Gb have- & barnebarn billeder), anbefalede mig en ny computer og i skrivende stund har den været i brug i ca. 1 time og mine fotos er fundet frem. Pyyh... hvor er det en lettelse at være på sporet i cyperspace igen.

Så skal vi ikke bare se at komme igang
med det besøg i Fru Pedersens have? 
Jeg er overbevist om at I sagtens kan fornemme, hvor hyggeligt der er i denne store landbohave. I hver en krog er der små (eller lidt størrer) arrangementer og jeg er fuld af beundring over for det kæmpe arbejde, der ligger i at holde det frisk og pænt. Foruden alt det almindelige havearbejde med plæner, kanter, bede og køkkenhave. Alt så lige tilpas afslappet og stemnigsfyldt ud.

Desværre fik vi ikke hilst på Fru Pedersen selv, men hendes mor trådte til og viste gæstfrit rundt blandt alle herlighederne.


Vi havde den dejligste dag i haven,
og vender helt sikkert tilbage.
26 kommentarer:

 1. Godt at Fru Pedersens Have kun gik i sort for en tid! Sikke nogle pragtfulde billeder du har taget. Jeg vil have sommer NU ;-)

  SvarSlet
 2. Godt du fik reddet dine data af både fru Pedersens have og barnebarnet. Tak for turen i fru Pedersens have.
  Ny computer - måske kommer der lidt flere indlæg fra din hånd, haveblogverdenen er ved at gå i stå, synes jeg.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal gøre mit bedste Lisbeth. Jeg var jo ellers kommet lidt i omdrejninger igen, da jeg blev slået tilbage til start!! ;o)

   Slet
 3. Tak for haverejsen, det var rart at være med "i lommen". Håber selv at besøge haven en dag.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder. Tak for rund visningen.

  SvarSlet
 5. Kære Jette.
  Tak for det flotte sommer indlæg fra min have, nu længes jeg pludselig efter sommer igen :-) Det er vel nok nogle dejlige og flotte billeder, du har taget i min have, fine kollager.
  Det ærgrer mig stadig at jeg ikke fik hilst på dig, den dag du var på besøg, for jeg synes jo næsten jeg kender dig :-) Det er ellers meget få dage jeg ikke selv har været i haven, for jeg går altid glip af besøg. Det er godt jeg har min mor, der kan træde til. Hun nyder at få lov at passe havegæsterne.
  Jeg vil glæde mig til du kommer på besøg en anden gang :-)

  Det var vel nok godt du fik reddet alle dine billeder, man bliver virkelig hed om ørene, når sådan noget sker. Uh min yngste datter bærbare gik i sort få dage før hun skulle til eksamen, hvor der lagde et års arbejde på, det var bestemt heller ikke sjovt. Heldigvis kunne vores pcmand finde og redde materialet.
  Knus fra Fru Pedersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt nok ærgeligt du ikke var hjemme, men hvor er det godt din mor træder til. Det er altså hyggeligt når man får en personlig rundvisning. Husk nu at hvis vejen går forbi Kolding er du/I velkomne til at komme ind og se hvordan en lille bitte firkantet parcelhushave fungerer.... og kaffe har vi altid! ;)

   Slet
  2. Det vil jeg huske på, hvis vi kommer forbi :-)

   Slet
 6. tak for rundturen :) :) - det er nogle gode billeder fra en flot have :)

  SvarSlet
 7. Det er nok det værste der kan ske, for man har så meget liggende. Hvor var det godt du fik reddet Fru Pedersen og billederne af barnebarnet og sikkert også en masse andet.
  Det var en skøn rundtur i fru Pedersens have og en flot måde du har sat det op på. Jeg håber på også en dag at komme på de kanter og besøge haven.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må se at komme vestpå Linda, det er så hyggeligt. :)

   Slet
 8. Uff sikke en grusom indledning, men vel også en huskekage til alle og andre....Sommerbilleder, jeg længes efter sommer, jeg dur slet ikke til det der vinterkoncept, er total fejlcasted. Nuvel man bliver da i godt humør og tænker på at foråret kommer igen snart, om kun en 5-6 måneder.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt en huskekage til alle!! ;)
   Vinter er altså heller ikke et hit hos mig, er dog blevet bedre til det med årene, hvor jeg har fået størrer frihedsgrad til at komme ud i de lyse timer. Og det hjælper allerede når vi går ud af januar, så 5-6 mdr. lyder længe, men det er det jo slet ikke.... ;)

   Slet
 9. Hej Jette.Uha !!! det lød slemt med din computer.............men godt at du reddede alle dine billeder.Og vi er vist flere der skal huske at tage back up.
  Tak for alle de dejlige collager du viser fra Fru Pedersens have.
  For jo helt lyst til at besøge den dejlige have igen.................vi var der jo i maj måned.
  Rigtig god dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, husk nu endelig at få lavet back-up Jette. Det er svært at tilgive sig selv, hvis det hele går tabt.

   Slet
 10. Smukke collager med masser af herligt lys. Det bedste var nu alligevel, at dine billeder blev reddet, og at du har encomputer, der fungerer. Måske skulle jeg gøre alvor af det computereftersyn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har tænkt det... så gør det!! ;o)

   Slet
 11. Gisp....
  Jeg vil også gå i sort, og blive helt stille hvis det skete for mig. For hvornår er det lige, jeg har lavet back up.....never. Måske er det nu, jeg skal pakke den helt ubrugte ekstern ud, der ligger og gemmer sig i skuffen ;)
  Fantastiske collager du har lavet af fru Pedersens skønne have. Jeg holder også rigtigt meget af at lave collager, og ved hvor højt sengen kan råbe ;). Jeg besøgte FP´s julehave sidste år, men skal da helt klart besøge den igen til sommer ;)
  Godt du fik genskabt alle dine skønne billeder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. UHA Hedi... Hvis det eksterne drev er indkøbt, så går du ind og får det ordnet NU! Det tager kun et øjeblik og så har du ro i sindet. Meld endelig tilbage når det er gjort, så får jeg også ro i sindet.... ;)

   Slet
 12. Hej Fru Friis. Det var vel nok godt, at du fik ordnet computerproblemerne, så du kunne vise os sådanne flotte collager. Du er sluppet rigtig godt fra det, både med opsætningen og motiverne. Jeg vil også rigtig gerne besøge den have!

  SvarSlet
 13. JEG LAVER BACK-UP I MORGEN !!!!!!

  Superfede collager fra fru Pedersens have, det emmer af stil og stemning, sommer og hygge og jeg vil helt sikkert se om vi kan komme forbi derude vestpå engang til næste sommer.

  SvarSlet
 14. Jeg kan ikke nå at lave back up, ej heller kan de der har forstand på det, billeder fra de sidste 8 år er sendt til de evige jagtmarker! Det gjorde ondt de første dage. Godt jeg trods alt har nogle af dem prentet fast på nethinden og som jeg bærer med mig i hjertet. Var jeg en aktiv blogger ville der måske have været større rama skrig...

  Hyggeligt indlæg!

  Mange hilsner fra Lene

  SvarSlet
 15. Jette Jette Jette sikke en redelighed, godt du fik det ordnet! Det er nogle dejlige billeder du har taget fra Fru Pedersens have;-) - Nu vil jeg skynde mig videre for vejret ser ud til at holde tørt og jeg vil både male havedøren og lægge løg i dag. Rigtig god weekend
  K.Gro

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...