søndag den 16. januar 2011

Hip Hurra...

- det' min fødselsdag... - eller rettere det var det igår!

Ikke fordi det er noget at tale så forfærdelig meget om, men jeg ville bare lige vise at familien vist har forstået hvor hovedinteressen ligger lige nu!


Havebog, havehandsker og gavekort til de nye bede... - samt en lille forårsbebuder-frø, jamen er det da ikke herligt!

Jeg kom pludselig til at tænke på at for år tilbage ønskede min mor sig planter til haven, hvilket hun også fik, men dengang tænkte jeg "at hun da også skulle ha' noget personligt"!!

Sjovt som man ændrer holdning med tiden, nu syntes jeg pludselig at det er meget personligt at jeg til foråret kan købe et par buske el.lign. som jeg kan nyde i årevis og kan tænke, at dem har jeg fået af min mand, børn eller søster.  Ja, alder og tid kan nogle gange spille én et puds....

Og havebøgerne, ja de er da vist kommet for at blive. Jeg er stor tilhænger af at høre lydbøger, med en god krimi i ørerne kan jeg få en masse arbejde fra hånden, helt opslugt af hvad der sker i mine øregange! Dette er ikke muligt med en pragtfuld havebog, her er billederne jo det halve af oplevelsen så der er det absolut nødvendigt at forholde sig roligt og bare nyde og suge til sig. Så det vil jeg gøre de næste mange dage!

7 kommentarer:

 1. Stort tillykke med føldselsdagen. Sikke dejlige have-gaver :-) Jeg har det ligesom dig - det er skønt med "personlige penge" på lommen til køb af planter, som man helt selv har valgt - planlægningens glæde er også stor, så god fornøjelse dermed :-)

  SvarSlet
 2. Hjertlig tillykke med dagen Fru Friis og hvilke gaver.....jeg er sikker på de faldt et godt sted og nok skal blive brugt godt nu hvor havesæsonen er lige om hjørnet - og indtil da kan drømmene jo flyve :0)

  Fantastisk tur I har haft til Hune....drømmer selv om at kommer der op - men indtil videre er det ikke blevet til da mand og børn gerne vil noget andet end havevandringer :0)

  Jeg er nød til lige at spørge dig hvor du har købt det flade rustne højbed du har i haven.....det med vand og sten, sådan et står nemlig på min ønskeseddel - og jeg har ikke været i stand til at finde en der er så flad som din - håber du kan hjælpe :0)

  De kærligste fødselsdags hilsner
  Dorthe

  SvarSlet
 3. Også et KÆMPE STOR TILLYKKE herfra. Det er jo vidunderlige gaver du har fået.. Sjovt her forstår familien heller ikke, at det er til have mine ønsker ligger. Nu har jeg jo fødselsdag i april, så det kunne jo være, at der dukker for familien "normale ønsker" op ;)

  Med hensyn til bøger ligner vi hinanden en del, for jeg elsker også havebøger, og nyder at lytte til en god krimi, mens jeg nusser rund i hjemmet ;o

  Egentligt synes jeg, at vi er mange her i forummet der elsker krimier på lydbog.

  SvarSlet
 4. Tillykke ;-) Dejligt at familien har forstået det...
  Jeg har fødselsdag idag såmænd, og er MEGET spændt på om min familie så kan finde ud af det...Ellers må jeg blive mere klar i spyttet til næste år!!!!
  Mandagshilsner fra Anette

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde lykønskninger... :o)

  SvarSlet
 6. Tillykke med dagen i går. Dejlige gaver du har fået :-)

  SvarSlet
 7. Kæreste fru Friis hjertlig tillykke med fødselsdagen og med de dejlige gaver som du har fået:) Der er ikke noget så dejligt som planter man har fået i gave og giveren vil altid være i mindet når man går sin lille runde:) Jeg morer mig lidt over din tanke om at din mor skulle have noget personligt:))Jeg har ønsket mig planter, potter og sågar haveredskaber siden jeg fik have som 21 årig og selvom jeg har mistet kontakten til giveren eller giveren er død så husker jeg nøjagtig i hvilken forbindelse jeg fik dem:)
  Hyg dig med havebogen den er meget inspirerende:)
  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...