mandag den 3. januar 2011

Mit hjertebarn...

- er drivhuset! Jeg har ønsket mig et hus i mange år og endelig i maj 2009 skød jeg første sæson igang. Huset er på 12 m2 og kunne sagtens være større, men på den anden side har jeg plads til både planter og hygge, og det var det der var formålet.

Nu efter 2 sæsoner er begejstringen lige stor. Det har været 2 sæsoner med forskellige indretninger, noget var godt og andet bliver lavet om til 3. sæson. Udover plantearbejdet er det også her vi snupper en kop kaffe og en pause i havearbejdet eller når vi kommer hjem fra arbejde og dagens oplevelser skal udveksles. På min "drivebriks" snupper jeg en lille lur i forårssolen eller læser det nye haveblad, - det er råhygge.

Selv om huset er pakket sammen for vinteren nu hvor sne og frost lukker for havearbejdet, står der alligevel 2 stole og et cafebord klar og venter på den første varmende forårssol, så vi kan komme ud og lægge nye planer for sommeren 2011. Der bliver nemlig nok at se til og jeg glæder mig :o)


Første sæson maj 2009.
Små planter og det er stadig svært at forstille sig hvad der kommer til at ske.Kom indenfor i varmen, det gror lystigt!En lille drivhusfrø blev der også plads til...


Juni 2010. Sæson 2 er godt igang.

Nu skal der dyrkes sommerblomster...

Det hele gror lystigt!

Pragtsnerlen er bare pragtfuld!

En af sæsonens nyheder var denne citronagurk som gav rigtig mange agurker.
Det er dog tvivlsomt om den får lov at komme igen til sommer.
Og det blev igen en hvid kold vinter,
og endnu en lille havenisse står derude med frost om tæerne
og venter på sol i nakken og kaffeduft i næsen.... - det skal nok komme :o)

7 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggelig ud med dit drivhus. Jeg har selv et men det er meget lille, og bruger det mest til at så stauder i. Fortsat god dag Anne Gine

  SvarSlet
 2. Hejsa!
  Det ser ud til det var en god ide´at du startede en blog - jeg vil da kigge forbi af og til! Drivhuset ser skønt ud, men jeg er specielt forelsket i din træ-terrasse... mums
  Ønsker dig et godt haveår og velkommen i blog-land
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Hejsa Jette

  STORT velkomme i blogland, det bliver meget spændende at følge dig og din have. Glæder mig til at se hvordan din haveplan kom til at se ud i virkeligheden.

  Håber du får lige så meget fornøjelse af det som alle vi andre havetosser ;)

  Mange eventyrlige hilsner

  Annette

  SvarSlet
 4. Tillykke med blog og drivhus :-)

  Du er velkommen til at gæsteblogge på synligehjemmesider.dk :-)

  Bent, tidligere Politiken

  SvarSlet
 5. Hej Jette
  og også velkommen til blogland fra mig, jeg glæder mig til at følge din have og så kan jeg se at vi har samme interesse, Frøer..
  Annette

  SvarSlet
 6. Søde fru Friis :0) Tak for dit besøg og dine søde ord.

  Velkommen ind i dette fantastiske haveunivers Jette - hvor inspirationen, erfaringerne og gode råd flyver én om ørene.....det er helt fantastisk. Jeg er sikker på at du bliver en glad blogger og jeg glæder mig meget til at følge din skønne have.

  Dorthe

  SvarSlet
 7. Kære Fru Friis. Som Frøken Solhat siger, vil jeg også sige tak for dine flittige besøg på min blog. Tænk jeg troede, at jeg havde sat mig på som fast læser på din blog. Nu er det hermed gjort.

  Jeg synes, at dit drivhus virker rigtig indbydende og rart. Frøerne ja, dem har jeg det ikke så godt med i levende live ej heller slanger.

  Jeg skal en af de allernærmeste dage i gang med at så staudefrø, som kommer ned i mit lille drivhus. Selvom jeg elsker havens fugle, så skal de altså lade min frø være. Derfor kommer de i drivhuset, og fuglene får deres frø i foderhuset og automaterne.

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...