mandag den 15. august 2011

Tea for two...

På en engelsk webside fra Eden Project fandt jeg denne charmerende redekasse til Rødhalsen, som jeg absolut ikke kunne stå for.
Jeg checkede lige Rødhalsens boligvaner, og fandt at den gerne ville have indgang med stor landingsplads. Derfra var der ikke langt til handling, for det måtte da være muligt at finde noget der lignede i en genbrugsbiks. Allerede i første hug fandt jeg hvad jeg søgte, så nu kan havens Rødhals inviterer til tea for two, nu med eget afløb og mulighed for familieforøgelse.

For at hænge korrekt skal der helst være noget kratværk, men indtil videre hænger den i mit fugletræ omgivet af clematis og får lugten af urtete fra 70'er kollektiv ud af sig, så må vi se hvad der videre sker.

Redekassen er forhåndsforet med træuld og og fåreuld, hvis nu det skulle være unge forældre med dårlig økonomi der valgte at flytte ind.

Ha' en fortsat dejlig dag, 
jeg håber også at solen skinner lidt hos jer :o)

20 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en skøn idé.
  Jeg kan lige forestille mig, hvordan dine havebesøgende måber, når de ser tepotten i træet :-D
  Jeg håber, at du snart får beboere til tea for two, og sødt af dig at hjælpe de unge med lidt udstyr :-D

  SvarSlet
 2. Hvor skønt. Det vil jeg også gøre. Gad vide om de kan bruge den jeg lavede i 80´erne, da jeg gik til keramik..... Rødhalsen er en dejlig fugl, som vi heldigvis ser i haven af og til.

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Det en skøn bolig du har sat til fri afbenyttelse - og der er tænkt på alt - du er da en omsorgsfuld vært:)

  SvarSlet
 4. Skøn ide, det kunne være jeg skulle på loppemarkede og finde en kande til rødhalsene i haven. Håber bare ikke at katte og andre rovdyr kan få fat i de små kræ.
  Annette

  SvarSlet
 5. Hæ hæ Jette-ting, sådan en fugle-tingest må jeg osse kunne brygge :-)
  Kh Lone

  SvarSlet
 6. Kjempesøt og nyttig! Virkelig en god idee:))

  SvarSlet
 7. Sikke en skæg ide, det bliver sjovt at se om der flytter et ungt par ind. Du er da også så betænksom...

  SvarSlet
 8. Ja humor det har du, tak fordi du deler med os :-) Husk nu at holde os orienteret om boligsituationen i tepotten.

  SvarSlet
 9. Hvor er det en sød idé :-)

  SvarSlet
 10. God ide.
  Hvor har du været kreativ. Det må jeg hvis også prøve.

  SvarSlet
 11. god "skør" idé, og vejret er da blevet bedre ;)

  SvarSlet
 12. Ja - der vil da være masser af underholdning og gode historier på en haverunde hos dig :o)
  Har du mon set mange rødhalse tidligere i din have?

  SvarSlet
 13. Jep Berit! Rødhalsen er her skam, om der er mange eller det er den samme jeg ser, er jeg ikke klar over ;o)

  SvarSlet
 14. ha - osse mig - du skal se, næste gang du kører dig en tur, så hænger der thekander i alle villahaverne - og det er da i grunden ikke så galt. Da jeg var barn, fik musvitterne altid kedlen når den var blevet utæt - men de fløj ind ad tuden - sådan er folk, nej jeg mener, fugle -så forskellige.

  SvarSlet
 15. Ihhhh, hvor er det en sød ide :) :) tusind tak for tippet, Rødhalsen er bare så sød.

  SvarSlet
 16. ......ikke mindre end en genial, original og helt fantastisk sød ide du der har fundet - godt ser det også ud der omgivet af den smukke viticella :0)

  SvarSlet
 17. Jeg holder med frk. Solhat du er bare genial!
  Jeg håber der kommer nogle beboer som sætter pros på din gæstfrihed ;-)
  K. Gro

  SvarSlet
 18. Fru Fniis altså. Du er både sød og sjov. Jeg sad ellers her og var imponeret over, at du vidste, hvad rødhalsen var for en fugl :-) Der er håb for dig. Dejligt at du tænker på de små fattige fugle. Selv fik jeg en bemærkning i går på min lokale planteskole, da jeg igen købte endnu en kasse med mejsebolde, om at de snart fik en holder, som kunne klare 8-10 bolde på én gang. Dertil kunne jeg så svare, at en sådan havde jeg allerede (fra Vivara), og hvorfor de ellers troede jeg kom så tit :-) De æder mig fra hus og hjem de kære med fjer.

  SvarSlet
 19. Søde Fugl Friis,

  hvor er du dog en rørende omsorgsfuld værtinde for dine små havegæster. Se, det fortæller noget om en frue, med et hjerte af guld:o) Men det kom nu slet slet ikke bag på mig.

  Hvor er det en genial og sjov ide med den tepotte som fuglebolig:o) Og hvor er du sød at du sådan har hjulpet de kommende nye forældrer på vej med lidt sengelinned etc. Det ER dyrt at stifte bo og bygge rede.

  Det er ufatteligt så stor en glæde man har af at kigge på de små befjedrede havebeboere. Ikke mindst om vinteren, hvor de er havens enseste levende "blomster".

  Nu vil jeg ud og hænge vasketøj op med mine fine nye træ-tøjklemmer. Fru Friis har nemlig også været yderst gavmild og betænksom overfor mig, selvom jeg hverken er fugl eller frø. Tænk jer, hun har foræret mig de smukkeste og dejligste træ-tøjklemmer, så jeg kunne smide mine kulørte plastikrædsler i skralderen. Fru Friis har virkelig sans for detaljer og det er bare SÅ hyggeligt at jeg kommer til at tænke på den søde og omsorgsfulde giver, hver gang jeg hænger vasketøj op med mine fine fine tøjklemmer. TUSIND TAK, søde Fru Friis.

  Hvis jeg var en fugl eller en frø, skulle jeg snart finde ned i DIN gæstfri have:o)

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...