tirsdag den 24. januar 2012

Reklamegaver...

- skal det her ikke handle om, - men om én gave og måske lidt reklame for leverandøren...

Endnu en fødselsdag er afholdt (de kommer jo som haglbyger...), og et dejligt kombineret fugle- og foderhus faldt i min turban.

Jeg har LÆNGE kigget på de fine muligheder hos Frøbutikken, og har ikke kunnet bestemme mig - eller skulle bruge pengene til noget andet eller...eller.... Straffen for det var så, at noget af det jeg har kigget på pludselig var udsolgt!!! UHØRT!! Bare fordi man er en smule vægelsindet....! Da familien så kom med et gavekort til denne skønne netbutik, måtte jeg lige spænde hjelmen og beslutte mig.

At handle hos Frøbutikken er altid en fornøjelse, jeg føler der bliver puslet om mig som kunde og en lille overraskelse følger der som regel også. Faktisk har jeg også skrevet om butikken tidligere, og når jeg støder ind i forretninger med god service og gode varer har jeg absolut ingen skrubler over at bruge min blog som reklamesøjle. Jeg nyder selv gerne at bruge andres gode erfaringer.

Men tilbage til udstykningen! Huset er så viseligt indrettet at det kan bruges som foderplads om vinteren og med lidt magisk trylleri, bliver det til en fuglekasse om foråret. De andre redekasser jeg har i haven, er sådan nogle helt almindelige hjemmegjorte nogle og det skal bestemt vedblive at være sådan, men nu skal jeg altså også prøve et fuglehus de luxe, - og så vil jeg bare håbe på at fuglene også syntes at det er sagen.


Bemærk lige fuglereden til højre, jeg opdagede overhovedet ikke
i sommer at der var gæster på toppen.
Håber de bliver gode naboer nu hvor vi har udstykket... ;o)

Himlen var så fin...


- og jeg kunne slet ikke bestemme mig for
hvilken vinkel jeg skulle fotograferer fra!


Og så lige det sidste... - for Prins Knud!!
Den lille træklods i indflyvningshullet fjernes 

når der går rugekuller i den...

Ikke flere pip fra mig idag, ha' det godt derude... :o)

30 kommentarer:

 1. Et STORT TILLYKKE med fødselsdagen. Frøbutikken er et dejligt sted!! Har selv handlet der et par gange! Jeg kan rigtig godt lide fuglehuset. Det er alletiders. Jeg håber, der flytter en lille fuglefamilie ind til foråret!

  SvarSlet
 2. De luxe det må du nok sige... hvor er det flot, og sødt, og lækkert og lige i min smag :o)
  Mon ikke der blir kamp om lige netop den redekasse når rugekuller-sæsonen sætter ind :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen. Hvor er den nye fuglebolig dog fin :)

  SvarSlet
 4. Sådan har jeg ikke set den før - svævende i det skønne blå. Det var da smart at sætte krog i den. Mit eget har jeg sat et vinkelbeslag på, så den sidder på væggen.
  Du er nu en dejlig roser. Du kan tro, at det bliver labbet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kom til at svæve, da jeg absolut ville ha' det til at bo på det her træ, og træer er åbenbart ikke lige, og huset var bygget med veranda og skulle måske ha' stå på en pæl... så måtte der tænkes - ja, det knagede en smule. Håber ikke fuglene bliver søsyge ;o)

   Slet
 5. Skønt fuglehus, det må fuglene da blive glade for. Min kloge mand siger, at de også gerne vil bo i det om vinteren, så sover de i det om natten. Du ved, mænd er jo kloge. Jeg aner det ikke :o)men giver gerne en flot kommentar fra ham videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Du kan hilse hr. Høneballe og sige at jeg tror han har helt ret... Det her hus får også kun lov til at være foderhus 3-4 uger, så skal der gøres klar til finalisterne. Indtil da må de hygge sig i de andre huse. :o)

   Slet
 6. Stort tillykke herfra :o))

  Norv, det er da noget af et "Casa-birdie-nam-nam-de-luxe" Det er vel lige før det skal anmeldes til kommunen :o)) Det kunne jeg godt bruge i min have.

  Frøbutikken er et vidunderligt sted at handle. Super sortiment og rigtig god spireevne i det hele :o)Jeg har også anbefalet dem flere steder.

  Bedste hilsner

  Lene

  SvarSlet
 7. Til lykke med fødselsdagen. Fuglene kommer helt sikkert til at opleve Morten Korch idyl i det hus ;-)
  Jeg har også kun gode erfaringer med at handler hos Frøbutikken. God service, kvalitet og lidt ekstra :-)

  SvarSlet
 8. Sikke et fint hus ♥
  Har også tidligere anbefalet Frøbutikken - fine sager de har ;0)

  SvarSlet
 9. Tillykke med fødselsdagen!

  Jeg har også kigget på fuglehusene i Frøbutikken uden at kunne beslutte mig, men dette ser skønt ud. Så måske .......

  SvarSlet
 10. Endnu et januar-barn - stort tillykke Fru Friis!
  Og tillykke med udstykningen. Charmerende fra alle vinkler, så vidt jeg kan se :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 11. Hej Fru Friis
  Tillykke med det skønne hus, tror da godt de vil gynge lidt. Iøvrigt blæser det jo aldrig så meget om sommeren. Vi har et i lidt andre farver, men samme model. Bliver kun brugt til bolig. I år arh.. sidste år boede der musvitter i huset. Vi havde to hold, måske de samme?
  Lige nu bor der flere, tror vi, for vi kan se, at de flyver ud og henter føde og hurtigt ind igen. Men det kan godt være, at vi ikke kan tælle for det ser ud til at være mere end to?

  SvarSlet
 12. Lige et fuglespørgsmål:

  Hvordan vender jeres fuglehuse? For mine bliver vist ikke brugt, og jeg har da flere :( Ved ikke om de hænger for "mørkt" - dvs. vender forkert osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uden at skulle være kloge-åge så har jeg stor succes med at indgangshullet vender (ca.) mod nord og må gerne hænge i skygge så de små ikke bliver stegt. Det nye hus ser ud som det hænger i fri luft, men der bor et æbletræ ved siden af som gerne skulle hjælpe med skygge, når det bliver rugekuller sæson. :o)

   Slet
 13. Hvor smart! og en dejlig fødselsdagsgave.

  Jeg hører jo også til Frøbutikkens heppekor. Det gode kan ikke fremhæves for ofte og jeg vil hellere "styre" folk der hen, hvor det er godt, end at være negativ. For jeg kunne faktisk også nævne et par frøfirmaer, hvor jeg ikke længere handler......., men hvem gider være sur :-)

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemli' ja... - god indstilling :o)

   Slet
 14. Hip Hurra og forsinket tillykke du skønne Fru Friis - og tillykke med den nye mulihed for logerende.

  Huset er meget smukt......minder lidt om et jeg købte for to år siden i sort hvid.....desværre syntes jeg ikke vandet løb godt nok fra i regnvejr og foderet begyndte at rådne.....så idag er det kun fuglehus og ikke foderbrædt.....;0)


  Knus Dorthe

  SvarSlet
 15. Stort tillykke herfra, det er bare helt vildt bedårende det fuglehus :)

  SvarSlet
 16. Tillykke med fødselsdagen og ikke mindst tilbygningen ;o)
  Jeg sad netop igår og beundrede det selv samme hus......ja, eller så et mangen til i hvert fald. Måske man skulle "hugge til" inden de væk.

  SvarSlet
 17. Flot lille bindingsværkshus, det kan godt være at de smukke og sjove detaljer er mere til glæde for mennesker end for fugle.... men hvis det kan lokke flere mennesker til at fodre fugle, så er det ihvertfald en "win win situation" :-)
  (ja, jeg tror selvfølgelig ikke at dine fugle manglede spiseplads i forvejen, jeg kan forestille mig at er fede og velnærede)

  SvarSlet
 18. Også et stort tillykke her fra.
  Hvor er det er smukt fuglehus. Sådan et kunne jeg også godt bruge.

  SvarSlet
 19. Tillykke med dagen! :-D som jeg så ud fra var i tirsdags. Jeg må afsløre at min yndige humoristiske datter også fyldte år der :-)
  Jeg handler også hos frøbutikken og er altid glad for det jeg køber :-) De smukke fugle/sommerfugle huse kan jeg slet ikke tage nogen beslutning om for de er alle sammen for søde!:-)
  Så hip hurrra for dig Fru Fniis :-)
  Knus her fra
  Gro

  SvarSlet
 20. Også et tillykke herfra. Sikke et flot hus. Kh Claus

  SvarSlet
 21. Kære fru Friis. Kan jeg lige nå at pippe et ´Tillykke´... bedre sent end aldrig, ikk´? Som bekendt er det tanken der tæller.
  Yndigt lille fuglehus, hvem der var en lille spurv, og skulle flytte ind dér.
  God aften. Bedste hilsner,Iris.

  SvarSlet
 22. Tillykke, fru Friis - omend bedre sent end aldrig... Håber du havde en forrygende dag og at der blev hygget og puslet om dig. Fuglehuset er vel nok yndigt - der bliver sikkert kamp om pladserne i din have.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 23. Kære Jette
  Stort og forsinket tillykke med fødselsdagen, jeg har haft en lidt dum uge så da jeg først læste dit indlæg og så det skønne fuglehus, fik jeg ikke lagt kommentar. Men hvor er det et dejligt hus og en fin placering med reden ovenover. Nu mangler du en høj mast så der lige kan flytte et storkepar ind på tredje;O)
  Jeg har absolut heller ikke skrupler over at reklamere for Frøbutikken og andre små (danske) netbutikker - tænk hvis vi ikke havde dem og altid skulle til udlandet for at købe lækre sager - det ville ikke være godt.

  SvarSlet
 24. Gratulerer med dagen...enn noe sent:)...Så flott fuglehus!...lykkelig de som kan flytte inn der til våren:))
  Ønsker deg en fin uke:)

  SvarSlet
 25. SÅ lykkeds det at komme på din blog.
  Tror fuglene bliver glade for så en fin bolig.

  SvarSlet
 26. meget flot projekt! Jeg kunne godt lide dine billeder!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...