lørdag den 24. marts 2012

Jubiieeeee.....

Endelig kan vi skrive sommertid, - altså på kalenderen, 
men det er sandelig også fint med mig!
Imorgen når vi står op er det nu, det er nu!
Der loves sol over Danmark og imorgen aften 
bliver det ikke mørkt før kl. 20.00!
Sikke meget vi kan nå derude!


Denne skønhed besøgte mig i drivhuset idag.
Mon ikke den hedder noget med Citron...?Purløgene har fået fuld fart på, der er rigeligt til æggemadder!Den første tulipan er klar.Mogens hygger sig under påskeklokken.En enkelt våriris kigger frem.Men så er der den her! Hvad er det????
Jeg mindes ikke at have set den før, har ikke plantet eller sået den.
Er det mon ukrudt, eller skal jeg bare være glad for den.
Den er da rigtig sød :o)

Håber I får en skøn søndag, 
- den første i dette års sommertid :o)

23 kommentarer:

 1. Ja...man er helt høj. Nu foråret endeligt er her.
  Den nederste plante ser rigtig spændende ud.

  ;)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder :-)

  Planten på det nederste billede ligner en lærkespore, men spørg mig ikke hvilken art, men der er en masse læsestof, hvis du googler den.

  SvarSlet
 3. Jeg vil også mene at det er en lilla lærkespore. Jeg har nogen i haven i mit 'skovbed' og de er lige på trapperne til at springe ud, så hvis dine står i solen passer det fint. De selvsår sig flittigt. Ukrudt er jo en smagssag ;o) Jeg kan godt lide dem, for det er en fin forårsplante og der kan sagens gro stauder ved siden af, der tager over bagefter og skygger den helt.

  Citronsommerfugl - Ja så er det forår!

  SvarSlet
 4. Ja, tillykke med sommertiden - og foråret. Håber det bliver bedre vejr i morgen, for jeg skal ud og samle ind til Kræftens Bekæmpelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber det var en udbytterig dag, og hvis folket var i haven, fandt du dem vel bare der så de kunne spytte i kassen!?

   Slet
 5. Dejligt humør du har
  det smitter

  Tak i lige måde...lad os nyde forårets første søndag

  KNUS

  SvarSlet
 6. Ja det er skønt med sommertid, så vi kan nyde de stille aftener i haven, hvis det er vejr som i dag, er det bare så skøøøønt.
  Jeg har mange rigtig mange magen til din lille lilla lærkespore. Dem skal du nok få mange af, de forsvinder af sig selv igen, når de er afblomstret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre at den er en flittig gæst, - uden at overdrive!

   Slet
 7. Citronsommerfugle allerede - så MÅ det være forår. De har endu ikke vovet sig ud her, hvor gusen stadig ligger tæt. Jeg tænker at bloglands glade havetanker får blæst den væk til imorgen og jeg har tænkt mig at ta' dit gode humør med mig i haven i morgen - uanset gus :-). God forårssøndag.

  SvarSlet
 8. planten du ikke kender navnet på er lærkespore, findes også i gul

  SvarSlet
 9. Ja, hvor er det bare skønt, det er sommertid - et lille ord, der skaber store længsler og orventninger om lys og lune temperaturer :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 10. Tak for svar om lærkesporen, den vælger jeg at være rigtig glad for :o) Den er iøvrigt dukket op i et bed, som blev tilført jord udefra, måske den er flyttet med ind af den vej og hvem ved om der er flere på vej :o)

  SvarSlet
 11. Kære Fniis
  Ja det er skønt med nogle længere dage! og det ser ud til at blive en dejlig dag i dag! Sikke en masse liv du har i haven allerede. Den lærkespore er rigtig sød!
  Knus Gro

  SvarSlet
 12. Hvor er det smukke billeder du viser.
  Din første tulipan allerede nu... Jeg må have kikket efter om der er knop i nogen af vores, men jeg tror det næppe.
  Ha` en rigtig fin solskinssøndag.

  SvarSlet
 13. Yes! Hvor er det suuuuuper skønt med alle de forårstegn og alt det man kan gå og glæde sig til hver dag. At der er en lille lærkespore der er flyttet ind hos dig er også skønt, jeg ville ønske der flyttede nogle ind i mit skovbed:)
  P.S. 1 vidunderblomst har det så godt, jeg tror jeg kom til at drukne resten, men den ene bliver passet og plejet omhyggeligt.
  Ha en dejlig søndag. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror altså også jeg druknede mine egne, sammen med de andre skønheder jeg såede den dag!! Suuuk... men nu har jeg smidt en ny portion frø i jorden og talt et alvorsord med dem, så mon ikke...!? ;o)

   Slet
 14. Herligt..:)jeg stemmer i...endelig er den her..sommertid:))
  Det siste bilde var helt ukjent blomst for meg...jeg ser de sier lærkespore...nydelig var den:)
  Ha en solrik og god søndag:))

  SvarSlet
 15. Sikke mange fine ting du har at glæde dig over allerede! Jeg har nu kun krokus og en enkelt af tulipa turkistanica, der blomstrer. Og så selvfølgelig de krukkede hornvioler og snydehelleborus. Men de gælder ikke. Selvom hornviolerne er fra december.

  Jeg kan forresten berette af der er 2 små vidunderblomster, som er spiret frem i vindueskarmen. Går og venter på de 3 øvrige, men de lader vente på sig. Hvor store bliver de? Hvilken størrelse potte skal de ende med, når nu jeg har priklet dem om en gang eller to?

  SvarSlet
  Svar
  1. øhhhh... stor! (Nej, ikke de store du lige har købt i Bilka) Så lad os kalde det Mellem... klar besked, ikk'!

   Slet
 16. Nå for Sørensen, jeg troede at det var en kællingetand, efter et opslag i Lademanns naturfører ser jeg til min store forbavselse at planten hedder lærekesporer...... nu har jeg i snart tredsinstyve år troet at den hed kællingetand, planten groede i "min" skov da jeg var barn.... man lærer noget hver dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, er det da ikke herligt!? Så er vi to idag... ;o)

   Slet
 17. Jaaa, det er bare så skønt med sommertid. Nu kan vi tage hul på alle de skønne aftener i haven, hvor vi kan nusse lidt rundt inden det bliver mørkt.
  Hvor er du heldig at der sådan flytter en lærkespore ind helt af sig selv. Det er dejlige planter. Jeg har dem kun i gul, men jeg elsker dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med den slags små gratis glæder :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...