onsdag den 8. august 2012

Det de vilde...

Nej, ikke kaninerne men derimod alle de skønne vilde planter vi kan møde derude i denne tid.

I sidste uge kørte vi rundt på Sydfyn og Thurø, vejret var dejligt og gang på gang nød jeg grøftekanterne. Til sidst måtte jeg bede min tålmodige mand om at lave nogle hurtige stop på landevejen, hvorefter jeg kastede mig hovedkuls ud i rabatten så jeg kunne forvige nogle af de vilde skønheder.

Men først får I lige en lille collage fra et skønt B&B på det sydligste Fyn med udsigt over mod Thurø. Det er svært at gå i seng med sådan en udsigt i baghaven... :o)
Vil I med en tur i de sydfynske grøftekanter?


Du danske sommer jeg elsker dig... :o)
12 kommentarer:

 1. Ja der findes ikke noget skønnere end smukke grønne danske landskaber med dertil hørende grøftekanter. Hurra for det og dit dejlig indlæg!

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder af de vilde blomster. Efter at jeg er begyndt at fotografere til bloggen, så er jeg blevet meget mere opmærksom på de vilde blomster jeg ser rundt omkring på gåture og bilture. Så jeg kan godt forstå din trang til at forevige alt det skønne vilde du så på ferien. Jeg får nogen sjove indre billeder af dig hvor du kaster dig ud af bilen :o)

  SvarSlet
 3. Tak for referencen til den fede Gnags-ørehænger-for-snart-længe-siden. Jeg fortsætter da bare mine WOW-udbrud over de skønne grøftekantsbilleder. Hurra for den danske sommer, siger jeg også, hvis den bare altid var som på dine billeder. Men god reklame for ferie på Sydfyn, det er det altså! Sikke I har nydt udsigten fra jeres sengekant. Dejligt :)

  SvarSlet
 4. ... skønt du så ofte har sveget mig ;)
  Godt det holdt tørvejr, så du slap for at lege konen i muddergrøften! Dejlige billeder.

  SvarSlet
 5. Godaften Fru Friis!Skønne billeder fra det ganske land.
  Kan se at dig og din mand også godt kan lide at tage rundt på ture.Der findes så mange skønne steder herhjemme.Det er bare at opsøge dem.Godnat herfra Jette

  SvarSlet
 6. Dejligt, at der er andre end mig, der synes de vilde er skønne. Kører hver dag forbi nogle hvide kæmper(og det er ikke Bjørneklo) som jeg er fristet til at lokke med hjem i haven. Men jeg tør alligevel ikke, for vil de så ikke overtage? Sikke et lækkert B&B I har fundet.

  SvarSlet
 7. Tak for en tur i grøften, og nu ved jeg så at Tusindstråle også er en af de vilde, men det er de fleste planter selvfølgelig oprindeligt.

  SvarSlet
 8. Dejligt sted I har boet, jeg kan godt forstå, at det var svært at løsrive sig og gå i seng.
  Grøftekanterne er skønne med skærmplanter, cikorier og mange andre skønne planter.
  Tak for turen :o)
  Haveknus

  SvarSlet
 9. Hvor der bare skønt dér. Jeg har sejlet som ung og husker særligt de danske øer som noget af det aller bedste.

  Du har virkelig opgraderet dine "skills" indenfor fotokunsten, Jette. Fabelagtige billeder og grafik!

  SvarSlet
 10. Kære Fru Friis.

  Sikke et smukt indlæg. Jeg elsker Sy` fyn og jeg elsker grøftekantsblomster. Især cikorien. Jeg var til plantefagmesse på smukke Fyn igår og måtte også en tur ud i grøftekanten og forsøge at hive et par cikorier op. Det lykkedes dog ikke helt. Lige nu står de vilde gulerødder så smukt langs de danske landeveje. Lige noget for de vilde kaniner med meget lange ører.....

  Knus fra een der også er gammel nok til at huske Gnags` store monsterhit

  SvarSlet
 11. Hej Fru Friis. Det var et herligt indlæg og vildt! Jeg kan lige se for mig, din mand siddende i bilen venlig og tålmodig,mens du drøner rundt med kameraet i grøftekanten. Men det var godt, du gjorde det, så vi kunne se hvor smukke alle blomsterne var. Tusind tak, glæden smitter gennem tastaturet!

  SvarSlet
 12. Jeg er vild med de vilde, lige nu er der det skønneste flor i en rundkørsel ved mit arbejde og selvom jeg ved at de er der og at jeg skal koncentere mig om at dreje bilen - så KAN jeg ikke lade være med at kikke og være ved at køre galt hver eneste morgen!
  Dine billeder er smukke og stemningsfulde - der er virkelig smukt på sydfyn.
  Og smukt sted I overnattede, hvis du da ellers overhovedet kom i seng for sikke en udsigt:)
  Har du simpelthen ferie nu igen?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...