torsdag den 30. august 2012

Tanten å' æ' ø...

Efter besøget i den grønne have i Silkeborg, fortsatte vi  nordpå mod Mors med kurs mod Tante Grøn's have, hvor vi var så heldige at få lov at stikke næsen indenfor.

Jeg er helt overbevist om at de fleste af jer har hørt om Tante Grøn og hendes Syrenprins, og at hun er et pragtfuldt bekendtskab kan ingen være i tvivl om. Man behøver blot at læse hendes skønne og personlige kommentarer hos bla Claus Dalby, for at vide at her er en ægte Have-Quinde med masser af humor og kreativitet. Tanten og Prinsen har gennem årene skabt en frodig cottagehave med stor personlighed og charme. Her er højt til loftet og plads til store armbevægelser, her bliver man ganske enkelt glad i låget af at opholde sig.

Da jeg talte om at lave et indlæg fra haven, ønskede Tanten sig et par collager med hvide og limegrønne planter, og selvfølgelig opfylder jeg hjertens gerne det ønske. Så kom med på en lille rundtur i haven på øen i "Klisterkanalen"...

Nå ja... lidt lyserødt og lilla bliver jeg også nødt til at snige ind...


Og til slut et par oversigts billeder fra haven, hvilket jeg iøvrigt ikke fik taget mange af. Min næse røg igen og igen ned i detaljerne og det store frodige udvalg i denne skønne have men da jeg efterfølgende gennemgik mine fotos syntes jeg alligevel der manglede en million motiver. Du kan dog se mere fra haven, fra sidste gang jeg besøgte den her.
Halløjsa!! En lille frøbasse, - jeg tror sørme Tanten har stil... ;o)

Tusind tak til Tante Grøn og Syrenprinsen 
fordi I åbnede haven og brugte nogle timer 
sammen med de to koldingensiske havenisser 
som nød hvert minut... :o)23 kommentarer:

 1. super skønne billder:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Og tusind tak for, at jeg "måtte komme med" via dine billeder! Jeg håber engang at kunne besøge det overelskelige, kjæreste væsen IRL.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Så vakre blomster du har å nyte , hagen din ser ut til å være en skattekiste med mange fine opplevelser rundt omkring.

  Takk for titten , Maritklem.

  SvarSlet
 4. Tak for turen igennem den smukke have.
  Hvor er den lille frøbasse dog sød. Sådan en kunne jeg godt bruge.
  Rigtig gode billeder.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. Kære fru Friis
  Du er fantastisk til detaljer og overblik - misundelsesværdigt er der hos tanten og prinsen. Gid vi alle boede i England, så de 2 kreative sjæle måske ville åbne haven for os uden gode forbindelser mod et mindre (velgørende gebyr) bare en enkelt gang...Ønsker har man vel lov at have....

  SvarSlet
 6. ....og det er saftsusme smukt med sådan en collage fra Danmarks svar på de skønne engelske cottage haver. Tak fordi du tog os med på din tur til Mors og tanten og prinsen.

  Tror da nok lige jeg skal huske det der foderbræt i jern......tror jeg må ud og lokke med en mand der kan noget i den retning - det er super flot :0)

  knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Tak for rundturen i tantens have.
  Smukt ser det ud, du var heldig, du fik lov at kigge indenfor.

  SvarSlet
 8. nøøøøøj, jeg kan godt forstå ønsket om collager med hvide og limegrønne planter - de er meget, meget flotte

  SvarSlet
 9. Dejlig rundtur i Tanten Grøns skønne have. Sikke dog et fantastisk blomsterflor. Jeg suger til mig og en dag måske, kan man have så frodig en have også? Meget smuk cottage stil.
  Tak for turen....

  SvarSlet
 10. Godaften Fru Friis.Superflotte collager du hat lavet.Heldige dig-at få lov at besøge denne smukke have.Og til slut frøbassen-er sikker på du blev glad da du så den.K/H Jette

  SvarSlet
 11. Skønne billeder fra Tante Grøns have - et vidunderligt paradis :-)

  SvarSlet
 12. Hej Fru Friis
  Sikke en dejlig dag du har haft hos tanten og syrenprinsen, det kom der da virkelig nogle dejlige collager ud af, og man er ikke i tvivl om, at den have sagtens kan besøges igen og igen.
  Tak for turen.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 13. super fint ... tak for vi måtte komme med på tur ;0)

  SvarSlet
 14. Det er sjovt som man kan blive ved med at finde motiver i rigtigt velanlagte haver. Det må have været vidunderligt at være der! Og det lime/gule tema er fantastisk!

  Du er en virkelig god fotograf, Jette, synes jeg! Virkelig god!

  Det er svært for mig at vælge (men nu har jeg åbenbart sat mig for det) For toppen af poppen af dine lækre fotos er det med brændet.

  SvarSlet
 15. Skønne billeder fra en skøn have. Der er bare frodigt og indrettet med masser af fantasi. Tak for rundvisningen.

  SvarSlet
 16. Hej Jette

  Skønne billeder du har lagt frem her på din blog oppe fra vores alle sammens Tante Grøn og Syrenprinsens Have. Det er et viunderlig sted hvor man virkelig falder i svimme og glemme alt om tid og sted. Der er rigtig mange flotte detajler og stemninger så man bare har lyst til at gå haven om og om igen, øjet fanger noget nyt hver eneste gang.
  De billeder jeg selv har fra dette paradis bliver gennem kikket mange gange plus dem andre blogger har lagt på deres sider. Jeg kan bare ikke få nok af dette paradis.
  Hermed vil jeg benytte lejligheden endnu engang til at sende en hilsen til Jytte og John og sige tusind tak for nogle skønne aftentimer (mange) vi havde sammen. Mine tanker går rigtig tit op til jer.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 17. Dejligt dejligt dejligt - det er en pragtfuld have, tak for flere fremragende billeder. En have, der virkelig kan inspirere og sætte gang i drømmene, og med nogle virkelig rare have-nisser bag. Tak for gen-kigget. Ses måske søndag - prøver at lokke manden, det er ikke helt nemt... måske kan jeg smutte afsted selv.

  SvarSlet
 18. Hej Fru Friis. Tusind tak for rundvisningen. Det ser jo fantastisk ud. Tak fordi du deler det med os andre!

  SvarSlet
 19. Skønt at læse alle jeres positive tilbagemeldinger, det er jeg også sikker på glæder den grønne Tante :o)

  SvarSlet
 20. Så nydelig hage!..jeg fikk ikke muligheten sist sommer til komme innom der,men den står på ønskelisten til et annet år:)
  Dine fantastiske inspirerende bilder er en sann glede:))

  SvarSlet
 21. Kære Fru Friis,

  jeg siger som Jørn fra "Havetid", at du meget gerne må få tjansen som vores reklamekonsulent:o) Både Syrenprinsen og jeg er meget meget glade for det flotte indlæg, du har lavet. Og tak fordi du opfyldte mit ønske, om at lave en collage. Jeg elsker at se, når I havebloggere laver smukke farveafstemte collager fra jeres have, så derfor var det rigtig sødt at dig, at lave en collage fra den blogløses have.

  Du er en knalddygtig fotograf og det er sjovt at se sin have gennem din linse. Det er mig en gåde, at du overhovedet kunne koncentrere dig om, at tage billeder, sådan som jeg knævrede ind i dit øre. Du må være en multitasker af format.
  Tusind tak for alle de søde ord og i lige måde. Vi nød også hvert sekund i jeres selskab, og der var jo ikke ligefrem "pinlig tavshed" på noget tidspunkt, vel?

  Kære alle Fru Friis disciple. Mange tusind tak hver især for alle jeres søde ord. De varmer meget mere end I aner. Tak fordi I tog jer tid til at skrive et par hjertevarmende ord om vort hjerteblod......haven. Det skulle ikke undre mig, om vi engang holder et lille havetossetræf, for folk der kan li` cottagehaver, og så kan Fru Friis tage jer alle under armen og komme forbi til en kop kaffe og en havevandring.

  Stor tak og de allerkærligste hilsner

  SvarSlet
 22. Sikke nogle flotte blomster du har i din have. Kan de også holdes til venteren? Det er rart at se at der er folk der er glade for at lave havearbejde

  http://gulvafslibningpriser.com/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...