torsdag den 30. august 2012

Søndags aktivitet...

Hvis du ikke lige ved hvad søndagen skal gå med, kunne du drage til Kolding til det årlige Høstmarked i Geografisk Have kl. 10 - 17.

Markedet er langt fra så stort og velbesøgt som forårsmarkedet grundlovsdag. Det bliver det dog ikke ringere af, for hvert år kommer der flere stande og flere besøgende til.

For mit vedkommende er det arbejdsweek-end, men først om eftermiddagen så formiddagen skal bruges i Geografisk Have. Havde jeg nu været hjemme hele dagen, havde jeg selvfølgelig inviteret på kaffe i min egen have, men den kan vi vende tilbage til når det bliver forår igen...

DMI lover tørt vejr med lette skyer over Kolding på søndag, så pak kaffekurven og tag en tur ud i det blå.

Skulle du støde ind i undertegnede - jeg vil være iført navneskilt - så giv endelig lyd!!

Måske vi ses??11 kommentarer:

 1. hej Fru Friis.Desværre er det lidt langt hjemme
  fra.Og vi har også gang i et større projekt
  i haven(se mit indlæg)Der kommer et par venner og hjælper med at fælde et træ i baghaven.Og så skal der plantes-glæder mig.
  God fornøjelse med høstmarkedet Jette

  SvarSlet
 2. Gid jeg kunne!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Tak for oplysningen :-) Havde slet ikke med i tankerne, at det allerede er nu der er høstmarked derned, ved ikke om vi når der ned, men bestemt et hyggeligt udflugtsmål - måske vi ses.

  SvarSlet
 4. oh my god hvor du frister - men svigermor holder fødselsdag.......ellers ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. ihhhhh altså, den bro gør at Kolding føles som et helt fremmed land for en sjællænder som mig.... så jeg må nøjes med åbent hus på Holbækvej - men der er sikkert også pænt (der holdt ihvertfald mange biler da der sidst var åbent hus)

  SvarSlet
 6. Ha nu en rigtig god fornøjelse for det bliver garanteret en dejlig dag. Jeg kommer hjem fra Rom søndag (tager afsted i morgen) så det bliver ikke til en tur over broen denne gang:)

  SvarSlet
 7. måske dukker jeg op..... men jeg skal lige have lavet 10000 ting først herhjemme

  SvarSlet
 8. Håber du får en dejlig dag på søndag.

  SvarSlet
 9. When it comes to getting engaged, you usually feel like there's nobody who could possibly feel the way you do, and that your love for each other is unparalleled. You can choose to have two interlocking rings for one person (i. There are many qualities to a diamond ranging from your basic low to high quality, and thankfully all qualities please women, but of course if they catch eye of a bigger an better one, there original thoughts will soon change, especially for the lucky few were money is no object.

  Here is my page - oval engagement rings (video.kosovalindore.org)

  SvarSlet
 10. Most importantly, the bassinet needs to have a wide, sturdy base.
  If you have a small nursery set up, space could be a major
  issue. Test the mattress for firmness by pressing a finger to it.  Feel free to visit my website: round crib

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...